Ένα από τα βασικά στελέχη της καλής πορείας του Θρύλου Ιωαννίνων στη φετινή Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ είναι ο Γιώργος Ντρίτσος, ο οποίος μίλησε στο επίσημο site του συλλόγου για τους στόχους της ομάδας στη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά η συνλεντευξη:

O Θρύλος Ιωαννίνων είναι νεοφώτιστη ομάδα στην κατηγορία. Ενώ δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα στην Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ βλέπουμε ότι πέτυχε την 3η διαδοχική νίκη απέναντι στην Παραμυθιά και έκλεισε τον πρώτο γύρο με ρεκόρ 5-4. Τι έχει αλλάξει και βλέπουμε αυτή την μεταμόρφωση προς το καλύτερο;

Πιστεύω πως αυτό που συμβαίνει είναι λογικό και επακόλουθο καθώς η ομάδα από την αρχή της προετοιμασίας δουλεύει πολύ σκληρά. Οι νίκες αυτές έκαναν καλό στην ψυχολογία μας και μας έκαναν να πιστέψουμε περισσότερο στους εαυτούς μας. Στα τρία τελευταία παιχνίδια η καλή ψυχολογία βγαίνει στο παρκέ και συνδυάστηκε με τις νίκες της ομάδας.

Πως είναι το κλίμα στην ομάδα; Πλέον αλλάζουν οι στόχοι ή ακόμα λέτε παιχνίδι με παιχνίδι και βλέπουμε;

Στην ομάδα υπάρχει εξαιρετικό κλίμα. Με τα περισσότερα παιδιά κάνουμε παρέα και εκτός γηπέδου και για αυτό το διασκεδάζουμε πολύ περισσότερο μέσα στο παρκέ. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια, στόχος είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να προσπαθούμε να κοντράρουμε όλες τις ομάδες. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, οπότε έχουμε τα μυαλά στα κεφάλια μας, δουλεύουμε σκληρά και ό,τι είναι να γίνει ,θα γίνει!

Τι εύχεσαι για το καινούριο έτος;

Για το καινούριο έτος εύχομαι το βασικότερο, υγεία!