Ραντεβού εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου έδωσαν αυτήν τη φορά ο Γιάννης Πετράκης και οι συνεργάτες του στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με τα ΜΜΕ των Ιωαννίνων, σ’ ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι που έγινε για ιερό σκοπό! Οι δύο ομάδες έπαιξαν για να συγκεντρωθούν τρόφιμα για τα παιδιά που φιλοξενεί ο παπα-Θανάσης στην Ιερά Μονή Ντουραχάνης.

Καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, οι δύο πλευρές θέλησαν να στείλουν το μήνυμα ότι σ’ αυτές τις Άγιες μέρες έχουμε έναν λόγο παραπάνω να σκεφτόμαστε τα παιδιά που έχουν ανάγκες. Η φωτισμένη προσπάθεια του παπα-Θανάση, που αφιέρωσε τη ζωή του από νεαρός καλόγερος στη στήριξη παιδιών χωρίς οικογένεια, ήταν ο κατάλληλος προορισμός για να σταλούν τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν.

Τις επόμενες μέρες θα συγκεντρώσει και η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα τα δικά της πράγματα και θα σταλούν από κοινού στη Μονή.

Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ ευχαριστούν θερμά την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, τον κ. Πετράκη προσωπικά και όλο του το επιτελείο για την αποδοχή της πρόσκλησης για το φιλικό παιχνίδι.

Θερμές ευχαριστίες και προς το Hall Of Brands και τον κ. Νίκο Σιόντη για την άμεση ανταπόκριση στην παροχή αθλητικού υλικού στην ομάδα των ΜΜΕ.

Τέλος ευχαριστίες και προς το αθλητικό κέντρο Epirus για την παραχώρηση του γηπέδου για την τέλεση του ποδοσφαιρικού αγώνα.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η πιο καλογυμνασμένη ομάδα του Γιάννη Πετράκη, νίκησε τα ΜΜΕ με 5-1! Σε τρομερή κατάσταση ο Νίκος Μπαδήμας, που σκόραρε 4 φορές και 1 γκολ ο Μπάρμπας. Για τα ΜΜΕ σκόραρε ο Βασίλης Καλτσής.

Διαιτητής ήταν ο Χρήστος Καλύβας.

Με την ομάδα του κ. Πετράκη έπαιξαν οι: Γκορτζής, Πετράκης, Αγγέλης Χρ., Μπαδήμας, Ανθυμιάδης, Αλεξίου, Ταουσιάνης, Πότσης, Μύταρης, Αγγέλης Στεφ., Βασιλείου, Μπάρμπας, Δάλλας, Τσελιόπουλος

Με τα ΜΜΕ έπαιξαν οι: Κατερίνης, Παπαϊωάννου, Γιαννάκης, Γιωτίτσας, Σιούλης, Βητσόπουλος, Μυριούνης, Κουτσολιόντος, Δήμας, Γεωργιάδης, Τζελέτας, Μπακόλας, Παππάς Γ., Μπούρης, Καλτσής, Κασιούμης, Τσάγκας

Δείτε ΕΔΩ το άλμπουμ του αγώνα