Το 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου Pro Evolution που συνδιοργάνωσαν ο ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM, η εκπομπή στη Λακκούβα και το καφέ President στην πλατεία Χατζή στους Αμπελόκηπους, συγκέντρωσε γι’ άλλη μια χρονιά πολύ κόσμο, πολλά χαμόγελα, συναρπαστικά παιχνίδια και  φυσικά πολλά δώρα για τους συμμετέχοντες.

Νικητής του τουρνουά, ποιος άλλος…, ο ΠΑΣ Γιάννινα, αφού το τουρνουά απευθυνόταν αποκλειστικά σε φιλάθλους του ΠΑΣ και οι επιλογές ομάδων ήταν ο ΠΑΣ και ο… ΠΑΣ, με γαλάζια ή άσπρη φανέλα. Για τη… «λεπτομέρεια» αυτή οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την ψυχή του τουρνουά, τον Παύλο Μίαρη, που μερίμνησε να περάσει στο δημοφιλές παιχνίδι όλο το ρόστερ της κυανόλευκης ομάδας, αλλά και τα συνθήματα της γιαννιώτικης κερκίδας, ώστε οι συμμετέχοντες να μπαίνουν στο κλίμα ενός πραγματικού αγώνα.

Κατάλληλα στολισμένο και το καφέ President, με σημαίες του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και τις σερβιτόρες ντυμένες με φανέλες του ΠΑΣ κι αυτές.

Επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο Πέδρο Κόντε, που δεν απένειμε μόνο τα κύπελλα στους νικητές, αλλά έπαιξε κιόλας μαζί τους.

Εκτός από τα αναμνηστικά δώρα που πήραν όλοι οι συμμετέχοντες και τα κύπελλα και τις φανέλες που κέρδισαν οι νικητές του τουρνουά, υπήρξαν και έξτρα κληρώσεις δώρων με δωροεπιταγές από τη γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ και τα ηλεκτρικά Παπαδόπουλος και εισιτήρια για τον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε οι νικητές είναι οι παρακάτω:
1) 1 ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ για τον αγώνα με τον Αστέρα ο Βυρωνας Βενέτης
2)1 ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ για τον αγώνα με τον Αστέρα ο Παρασκευας Θανασιας
3)1 ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ για τον αγώνα με τον Αστέρα ο Δημήτρης Νάκας
4) 1 ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ για τον αγώνα με τον Αστέρα ο Μιχαλης Κουλούρας
5)1 ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ για τον αγώνα με τον Αστέρα ο Βασίλης Στέφου
6) 1 ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ γι τον αγώνα με τον Αστέρα ο Ευτυχής Κωλετσης
7) 1 δωροεπιταγή από τον Παπαδόπουλο ο Ηλίας Σταθης
8) 1 δωροεπιταγή από τον Παπαδόπουλο ο Κωνσταντίνος Κωλετσης
9) 1 δωροεπιταγή από την Δωδώνη ο Γιώργος Μαμέκας
10) 1 δωροεπιταγή από την Δωδώνη ο Βασίλης Κιτσος
Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον Σωτήρη Γαλάνη για την παραλαβή των δώρων τους.

Οι νικητές του τουρνουά ήταν οι Βασίλης Σόγιας και Πάνος Ζήσης που νίκησαν στον μεγάλο τελικό τους Λευτέρη Κύρκο και Γιώργο Μαμέκα. (φωτό κάτω).

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Σωτήρη Γαλάνη, ιδιοκτήτη του cafe President για την παραχώρηση του χώρου, αλλά και τα δώρα που πρόσφερε στους συμμετέχοντες.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε για τη συμβολή τους στη διοργάνωση του τουρνουά και τις χορηγίες δώρων την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, την εφημερίδα «ΣΟΥΤ», την ΕΡΤ 3 και την εκπομπή «PRESSing», τα Ηλεκτρικά Παπαδόπουλος, τη γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, το πρατήριο Υγρών Καυσίων Shell «ΕΤΑΙΡΙΚΟ», το ξενοδοχείο Essence, το «Κεμπαμπτζίδικον ΠΑΣΑΣ» και το sportsioannina.gr

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από το event ΕΔΩ