image description

Με τη διεξαγωγή και του 3ου προκριματικού πρωταθλήματος Taekwondo της Ένωσης Τaekwondo Βορείου Ελλάδος για το 2017, που διεξήχθη στον Πολύγυρο Χαλκιδικής το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Δεκεμβρίου, ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΔΙΑ για το 2017. Η παρουσία του ΔΙΑ ήταν για ακόμη μια φορά δυναμική με αποτέλεσμα να φτάσει σε συλλογικό επίπεδο στην κατάκτηση της 1ης θέσης της βαθμολογίας για το τρέχον έτος στην κατηγορία παίδων – κορασίδων (2004 – 2005) και στην 3η θέση της κατηγορίας παμπαίδων – παγκορασίδων (2006 – 2007 – 2008) ανάμεσα σε 110 συλλόγους από όλη τη βόρεια Ελλάδα.

Σε ατομικό επίπεδο τώρα οι αθλητές και αθλήτριες του ΔΙΑ κινήθηκαν σε πολύ υψηλά επίπεδα κατακτώντας 9 ΧΡΥΣΑ, 6 ΑΡΓΥΡΑ και 6 ΧΑΛΚΙΝΑ μετάλλια. Αναλυτικά, Χρυσά Μετάλλια: Κίτσιος Μάριος, Μίσιος Χρήστος, Στάθης Μάριος, Στύλιου Μιλένα, Εργάτη Ελένη, Καμαγιάννης Δημήτρης, Λιούγκου Μαργαρίτα Στεφάνου Κατερίνα (νεανίδων) και Τσαμπαλά Ματίνα. Αργυρά Μετάλλια: Ζολώτα Μαρία, Κλίμη Βασιλική, Κύργου Κατερίνα, Πλόσκας Χριστόδουλος, Στάμου Μαργαρίτα και Στεφάνου Κατερίνα (γυναικών). Χαλκινα Μετάλλια: Κοσμάς Βασίλης, Μίσιου Ματούλα, Πλόσκα Σπυριδούλα, Γιώτης Παντελής, Κοσμά Ιωάννα και Μύταρη Ελευθερία.

Στην αποστολή επίσης συμμετείχαν οι: Βλάχος Βασίλης, Καμαγιάννης Γιάννης, Κίτσιος Κων/νος, Παπασταύρου Βερόνικα, Παπασταύρου Δήμητρα, Ράπτης Δημήτρης, Τσιούρης Γιάννης, Μπαδήμας Νικόλας και  Χρυσοστόμου Θεόφιλος.

Έτσι λοιπόν ακόμα μία επιτυχημένη αγωνιστικά χρονιά για το ΔΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ έφτασε στο τέλος της με τον σύλλογο να βρίσκεται ένα βήμα παραπέρα τόσο οργανωτικά όσο και αγωνιστικά σε σχέση με το 2016. Τέλος το Δ.Σ. ο προπονητής, οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΔΙΑ εύχονται σε όλους καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2018.