Τελευταία αποστολή για την τελευταία αγωνιστική υποχρέωση του 2017 για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι «κυανόλευκοι» αγωνίζονται την Πέμπτη στις 19:30 με τον Λεβαδειακό και θέλουν να πάρουνβ αποτέλεσμα που θα τους εξασφαλίζει ή έστω θα τους δίνει πρόκριση από το πρώτο κιόλας παιχνίδι.

Ο Γιάννης Πετράκης δεν θα έχει στη διάθεσή του μόνο τους τραυματίες Μιχαήλ, Ναδάλες και Ντόλοβατς και τον νεαρό τερματοφύλακα Βενετικίδη, ενώ επανέρχονται όλοι οι τιμωρημένοι, συμπεριλαμβανομένου και του Καρανίκα που εξέτισε την τιμωρία 3 αγωνιστικών για την αποβολή του στο προηγούμενο ματς κυπέλλου με τον Άρη.

Στην αποστολή είναι οι: Μπουκουβάλας, Λίλα, Μπέριος, Γιάκος, Τζημόπουλος, Κόντε, Χαλκιαδάκης, Περιστερίδης, Σολτάνι, Καρανίκας, Γαρουφαλιάς, Ζαχαρός, Ζώγκος, Μανθάτης, Βιδάλ, Βελλίδης, Γιαννίκογλου, Μαυροπάνος, Σκόνδρας, Μπετρά, Αποστολόπουλος και Νικολιάς

Αρχηγός της αποστολής ο Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ. Νιαρχάκος.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας περιελάμβανε μυική ενεργοποίηση και στατικές φάσεις. Στο τελείωμα πραγματοποιήθηκε οικογενειακό διπλό με τον τεχνικό της ομάδας να δίνει τις τελευταίες οδηγίες πριν τον αυριανό αγώνα.