image description

Μία μικρή προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων μακράς διάρκειας, με μία μεγάλη αγάπη όμως που την συνοδεύει, έφτασε χθες το πρωί στην Ιερά Μονή Δουραχάνης.

Ο λόγος για τα είδη που συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και του τεχνικού Γιάννη Πετράκη με την ποδοσφαιρική ομάδα των μέσων ενημέρωσης και με τους χορηγούς της ΠΑΕ.

Έτσι, χθες το πρωί αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με επικεφαλής τους Αλέκο και Ανδρέα Πότση έφτασαν στην Ιερά Μονή, παραδίδοντας τα προϊόντα που συγκεντρώθηκαν. «Με τη βοήθεια των χορηγών SEP Παπαδόπουλος και της οικογένειας Σεπετά με την εταιρεία ΒΙΚΟΣ, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του φιλικού αγώνα συγκεντρώσαμε και προσφέραμε τα προϊόντα, θέλοντας να βοηθήσουμε το έργο του Παπά – Θανάση και των συνεργατών του», τόνισε ο κ. Πότσης.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Μπότσης, από τους εκπαιδευτικούς στη Δουραχάνη ευχαρίστησε για την προσφορά, σημειώνοντας με νόημα πως η κοινωνία ανταποκρίνεται στις ανάγκες που υπάρχουν, όχι μόνο τις περιόδους των εορτών αλλά ολόκληρο το έτος.

«Είμαστε εδώ με τον Παπά – Θανάση για να αντιμετωπίσουμε ουσιαστικά την αποτυχία της κοινωνίας. Εάν δεν υπήρχαν αυτά τα προβλήματα δεν θα είχαμε και εμείς λόγο ύπαρξης. Μας έδωσε όμως μία πνοή ζωής ο Παπά – Θανάσης και μείναμε κοντά του βοηθώντας το έργο του».

Δείτε το ρεπορτάζ του ITV