Ο Γιάννης Πετράκης τόνισε στις δηλώσεις του στη Λιβαδειά ότι η ομάδα του ήλεγχε το ματς, είχε ευκαιρίες, αλλά πλήρωσε το γεγονός ότι δεν σκόραρε εκείνη πρώτη. Συμπλήρωσε δε ότι αν γίνουν μεταγραφές, θα γίνουν 1-2 κινήσεις, με τον ίδιο πάντως να εμπιστεύεται το υπάρχων ρόστερ.

«Είναι η τελευταία υποχρέωση της χρονιάς και θα ήθελα να ευχηθώ να έχετε υγεία και να προσπαθούμε για το καλύτερο στις δυσκολίες που υπάρχουν. Για το παιχνίδι, πιστεύω ότι έγινε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε κακές καιρικές συνθήκες και αυτό επηρέασε όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν.

Σε αυτές της συνθήκες και με βάση όπως επιλέξαμε να παίξουμε, πιστεύω ότι ελέγχαμε απόλυτα το παιχνίδι, είχαμε αρκετές και καλές ευκαιρίες σε σχέση με τον αντίπαλο και δυστυχώς δεν καταφέραμε να κάνουμε γκολ κάποιες από αυτές τις ευκαιρίες και στο τέλος το πληρώσαμε. Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι και έχουμε υποχρέωση όλοι μας, γιατί πιστεύω πολύ στην ομάδα, να αλλάξουμε την κατάσταση και να είμαστε εμείς που θα περάσουμε στον επόμενο γύρο».

Για το πόσο «πονηρό» είναι αυτό το σκορ:

«Ό,τι αποτέλεσμα και να είχαμε που είναι οριακό στο γκολ, θέλει πάντα προσοχή. Παίξαμε με μια ομάδα που παίζει καλά αμυντικά και για αυτό κάτω από αυτές τις συνθήκες είμαι ευχαριστημένος που κάναμε πολλές και καλές ευκαιρίες. Σημαντικό να μην δεχθούμε γκολ στο δεύτερο παιχνίδι, να γίνουμε δημιουργικοί και να πετύχουμε κάποιο γκολ και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από τους παίκτες που αγωνίστηκαν:

«Πολύ ευχαριστημένος. Αξίζουν συγχαρητήρια γιατί η προσπάθεια που έκαναν είναι πολύ σπουδαία. Δεν ευοδώθηκε, έχουμε άλλο ένα ημίχρονο και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε».

Για τους ηρωικούς φιλάθλους που ακολούθησαν την ομάδα στη Λιβαδειά:

«Ηρωικοί. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ».

Για το αν θα γίνουν μεταγραφές:

«Εμείς σαν ομάδα δεν είμαστε και πολύ των αλλαγών. Και εγώ σαν προπονητής εμπιστεύομαι τους παίκτες που έχω και είναι πολιτική του σωματείου, αν θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα-δύο παίκτες θα το κάνουμε και αυτό σε σχέση πάντα με το αν θα αποχωρήσουν κάποιοι».

Για το πώς είδε τη φετινή χρονιά στο κλείσιμο του 2017:

«Ήταν μια χρονιά που δεν ήταν εύκολη για εμάς, γιατί έπρεπε να διαχειριστούμε την έξοδο μας στην Ευρώπη και οι πιο πολλές ομάδες δεν έχουν καλή χρονιά την επόμενη. Εμείς καταφέραμε και είμαστε σε μια καλή ισορροπία σαν ομάδα και με σταθερότητα.

Τη φετινή χρονιά έχουμε συνέχεια αυτής της σταθερότητας, δικαιούμαστε περισσότερα πράγματα με βάση την εικόνα μας μέσα από αυτά που έχουμε κερδίσει και θα προσπαθήσουμε να μας επιστραφούν μέσα από την δουλειά και την συγκέντρωση».