Σε ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψαν σήμερα οι μισοί σχεδόν ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, αφού απουσίαζαν οι ξένοι, που είχαν μία επιπλέον μέρα άδειας και απουσίασε και ο Μαυροπάνος, του οποίου το τελευταίο διάστημα ολοένα και μεγαλώνει η… φωτογραφία στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων! Το αν θα υπάρξει σύντομα κάποια μεταγραφική εξέλιξη για Ολυμπιακό ή εξωτερικό θα χρειαστεί να περιμένουμε κάποιες ακόμα μέρες για να το ξέρουμε.

Από εκεί και πέρα, με την επιστροφή των υπολοίπων ποδοσφαιριστών θα ξεκαθαρίσει και το θέμα Ναδάλες, αφού ο Ισπανός θα έχει ραντεβού με τον Γιώργο Χριστοβασίλη. Ο πρόεδρος θα του καταθέσει βελτιωμένη οικονομική πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του το επόμενο καλοκαίρι, που αν κριθεί συμφέρουσα, ο παίκτης θα παραμείνει, αλλιώς θα κλείσει στον Απόλλωνα. Ο Ναδάλες είχε από τα χαμηλά συμβόλαια στον ΠΑΣ και με μια γενναία αύξηση δεν θα ήταν αρνητικός να μείνει. Οποιαδήποτε πρόβλεψη επί του θέματος, πάντως, θα ήταν παρακινδυνευμένη.

Σε ό,τι αφορά την προπόνηση, αυτή έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή σήμερα στο πλαστικό γήπεδο της Ανατολής. Το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδι προσαρμογής στοχευμένο σε στοιχεία φυσικής προετοιμασίας. Στην προπόνηση έλαβε μέρος και ο Σέχου της Κ17 του Παναθηναϊκού.