Μπορεί να σημαίνει κάτι, μπορεί όμως και όχι, αλλά το γεγονός ότι ο Μαυροπάνος δεν έχει επιστρέψει ακόμα στις προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα, χωρίς να υπάρχει κάποια ενημέρωση από την ΠΑΕ ότι είχε έξτρα άδεια, όπως ο Περιστερίδης και οι υπόλοιποι ξένοι, ίσως να είναι ένα προμήνυμα ότι πολύ σύντομα θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Ο νεαρός στόπερ είναι από τους στόχους του Ολυμπιακού στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, αν και υπάρχει κι ένα πολύ μικρό «παράθυρο» να πάει στο εξωτερικό, που αν επιβεβαιωθεί, θα φέρει μεγαλύτερα έσοδα στα ταμεία της ΠΑΕ.

Όσον αφορά την υπόλοιπη ομάδα, αν και οι ξένοι επέστρεψαν στην Ελλάδα, εν τούτοις δεν πρόλαβαν να ενταχθούν στις προπονήσεις, κάτι που θα κάνουν από αύριο.

Ο Γιάννης Πετράκης θα ξαναδώσει ρεπό στους παίκτες του την Πρωτοχρονιά και αμέσως μετά η ομάδα θα μπει σε ρυθμούς πρωταθλήματος και κυπέλλου, ξεκινώντας προετοιμασία για τις αναμετρήσεις με Αστέρα Τρίπολης και Λεβαδειακό.

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Πετράκης πραγματοποιεί κάποιες δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών, αλλά δεν πρόκειται για παίκτες που θα μποροιύσαν να βοηθήσουν άμεσα.

Τέλος, για το θέμα Ναδάλες, ίσως αργότερα να υπάρξει ενημέρωση και από την ΠΑΕ για το ραντεβού με τον κ. Χριστοβασίλη. Οι πιθανότητες παραμονής του δεν είναι πολλές, αλλά τουλάχιστον θα γίνει προσπάθεια να υπάρξει ένα «βελούδινο διαζύγιο» με κάποιον εξωδικαστικό συμβιβασμό.