Δεν έχει προλάβει να κοπάσει ο κουρνιαχτός από την προσφυγή του Ναδάλες και το οριστικό του “διαζύγιο” με τον ΠΑΣ Γιάννινα έπειτα από 3,5 χρόνια παραμονής του στους “κυανόλευκους” και έρχεται το ενδιαφέρον άλλων ομάδων για τον Κόντε να θυμίσουν ότι τα πράγματα για τον ΠΑΣ Γιάννινα μπορούν να γίνουν και ακόμα χειρότερα.

Ο πρώτος σκόρερ της Super League, Πέδρο Κόντε, ήταν προφανές ότι θα απασχολούσε άλλες ομάδες και ήδη είχε αργήσει. Δημοσιεύματα, λοιπόν, σε αθηναϊκά site αναφέρουν ότι ο πολωνική Λεχ Πόζναν ενδιαφέρεται για τον Ισπανό στράικερ και ότι θα μπορούσε να δαπανήσει ακόμα και 1 εκατομμύριο για να τον κάνει δικό της! Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η ρήτρα που φέρεται να έχει ο Κόντε στον ΠΑΣ, κάτι που σημαίνει ότι αν ο επιθετικός των Ηπειρωτών συμφωνήσει με κάποια ομάδα κι εκείνη δώσει το ποσό της ρήτρας, η “κυανόλευκη” ΠΑΕ δεν μπορεί να κάνει τίποτα να αποτρέψει την αποχώρησή του. Αυτός είναι και ο λόγος που μπαίνουν ρήτρες και είναι υψηλές.

Δείτε το δημοσίευμα του site to10.gr για Κόντε και Λεζ Πόζναν

Το δεύτερο ενδιαφέρον είναι του Παναθηναϊκού, όπως αποκαλύπτει το Sportime. Φυσικά, όχι εκατομμύριο δεν υπάρχει για να τον αγοράσει ο Παναθηναϊκός, αλλά ούτε cent. Γι’ αυτό και προφανώς στο “τριφύλλι” θα ποντάρουν στο αν μπορεί να κάνει κι αυτός προσφυγή, όπως έκαναν οι Κοζορώνης και Ναδάλες.