Στην καλή προσέγγιση του παιχνιδιού από την πλευρά του ΠΑΣ στάθηκε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Πετράκης, ο οποίος δεν θέλησε στη συνέχεια να αποκαλύψει τι συμβαίνει με τα μεταγραφικά της ομάδας, παραπέμποντας στις επίσημες ανακοινώσεις, όταν αυτές υπάρξουν.

«Να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο.

Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, πρώτο στη χρονιά, πρώτο του β’ γύρου και ό,τι παίζουμε πλέον δεν γυρίζει πίσω να διορθωθεί. Μετά τις γιορτές είχαμε αγωνία πως θα εμφανιστούμε απέναντι σε μια ομάδα που δεν είχε χάσει εκτός έδρας και διέθετε καλή αμυντική οργάνωση. Μέσα σ’ αυτές τις συνθήκες παίξαμε καλά κατά διαστήματα, είχαμε ρκετές ευκαιρίες για να πετύχουμε κι άλλο τέρμα. Και η Βέροια είχε ευκαιρίες και πρέπει να το αναγνωρίσουμε αυτό, αλλά είχαμε καλή προσέγγιση στο παιχνίδι μας και δίκαια κερδίσαμε. Συγχαρητήρια σε παίκτες και κόσμο».

Για το ποιος είναι ο στόχος του ΠΑΣ στο β’ γύρο και στο κύπελλο: «Δεν υπάρχει ομάδα στην κατηγορία του ΠΑΣ που να μη προσδοκά κάτι από το κύπελλο.

Για το πρωτάθλημα, και πέρυσι που ήμουν εδώ, σας είχα πει δεν μ’ αρέσει να βάζω μακρινούς στόχους. Η προσοχή μας είναι στον Παναθηναϊκό και μετά θα μιλήσουμε για τον ΠΑΟΚ. Κάθε μέρα που περνάει πρέπει να έχουμε κέρδος ως ομάδα. Θα δούμε που αξίζουμε να πάμε και που θα φτάσουμε στο τέλος».

Για το αν προχωράει κάτι στα μεταγραφικά: «Δεν είναι στη δικιά μου αρμοδιότητα να το ανακοινώσω. Γίνονται προσπάθειες, όταν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο θα το μάθετε».

Για την κατάσταση του Τσάβες: «Ο Τσάβες κάνει ατομικό τρέξιμο, προσδοκούμε να είναι κοντά μας με τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο ματς του κυπέλλου, έστω για μερικά λεπτά. Αυτό εκτιμάνε οι γιατροί αυτή τη στιγμή».

Για τους Ίλιτς και Ναδάλες: «Ίλιτς και Ναδάλες είναι καλά, απλώς δεν ήταν σε θέση να παίξουν πολλά λεπτά σήμερα, είχαν πρόβλημα στο δικέφαλο και πρέπει να το προσέξουμε, όπως και με τον Λίλα. Πρέπει να προσέξουμε να τους έχουμε και μετά, γιατί υπάρχουν πολλά ματς μπροστά μας».

Για το αν θα έχει το ίδιο σκεπτικό στο κύπελλο, όπως στους ομίλους: «Θα το δείτε το σκεπτικό του κυπέλλου την Πέμπτη. Θα κάνουμε το καλύτερο. Έδειξα ότι τους εμπιστεύομαι όλους».

Αν θα κάνει ροτέισον στα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται: «Δεν θέλω να κοινοποιώ τι έχω στο μυαλό μου. Όλοι θα χρειαστούν, όλοι πρέπει να είναι σε ετοιμότητα».