Με προσωπικό του μήνυμα στο fb ο Φονσί Ναδάλες επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους για τα όσα τον κατηγορεί η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα σε ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίς το μεσημέρι και αφού τα χαρακτηρίζει ψέματα, τονίζει ότι προτιμάει την αλήθεια να την ξέρουν μόνο ο ίδιος και ο πρόεδρος.

Παράλληλα ο Ισπανός ευχαριστεί όλους τους φιλάθλους για τη στήριξή τους, αλλά ζητεί και την κατανόησή τους, καθώς στο παρελθόν είχε αρνηθεί πολλές προτάσεις, τώρα όμως ήταν η κατάλληλη στιγμή της αλλαγής για εκείνον.

Εξεπλάγην με την ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα, γιατί τα περισσότερα από αυτά που γράφουν δεν είναι αληθινά και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκαναν… Αλλά δεν θέλω να το συζητήσω, επειδή τρέφω μεγάλο σεβασμό για την ομάδα και όλους τους ανθρώπους των Ιωαννίνων. Μόνο οι άνθρωποι της ομάδας και εγώ, θα ξέρουμε πάντα τα πραγματικά γεγονότα…

Πρώτα απ ‘ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους στην οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα, γιατί με έκαναν να νιώθω σαν στο σπίτι μου.

Και την ίδια στιγμή θέλω επίσης να απολογηθώ, αλλά θα ήθελα να καταλάβετε την κατάστασή μου. Έχω νιώσει την εκτίμηση όλων των φιλάθλων και όλων των ανθρώπων από τα Ιωάννινα και εξαιτίας αυτού του γεγονότος δεν έφυγα πιο πριν. Είχα πολλές προτάσεις κάθε χρόνο, αλλά επέλεγα να μείνω στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά πιστεύω ότι τώρα ήρθε η στιγμή της αλλαγής.

Σας ευχαριστώ όλους για όλα αυτά τα χρόνια. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου!