image description

Ο Θανάσης Μαυροπάνος, πατέρας του Ντίνου, που θα αποτελέσει παίκτη της Άρσεναλ, μίλησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) για τη μεταγραφή του γιου του στους Λονδρέζους. Αφού ανέφερε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣ, Γιώργος Χριστοβασίλης, δεν τους έλεγε για την προοπτική των “κανονιέρηδων” έως την τελευταία στιγμή, σημείωσε ότι ήταν όνειρο για τον μικρό να παίξει εκτός Ελλάδας.

Συγκεκριμένα ανέφερε: “Το όνειρό του αυτό ήταν, να πάει σε κάποια ομάδα του εξωτερικού. Το παιδί εργαζόταν πάρα πολύ. Έπαιζε από 5 χρονών ποδόσφαιρο και στις προπονήσεις δούλευε σκληρά για να βελτιωθεί. Υπήρχε ενδιαφέρον από πάρα πολλές ομάδες στην Ελλάδα. Είχαν κάνει επίσημες προτάσεις και τις εξέταζε σοβαρά ο ΠΑΣ. Υπήρχαν, όμως, και προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού.

Η Άρσεναλ προέκυψε τις τελευταίες 10 ημέρες. Ο πρόεδρος δεν μας το έλεγε έως την τελευταία στιγμή. Μας έλεγε μη βιάζεστε και μας το είπε το τελευταίο διάστημα. Η αντίδρασή του Ντίνου ήταν φυσιολογική. Περίμενε με αγωνία, αλλά γενικότερα ήταν πολύ χαρούμενος”.

Όσο για το αν παραχωρηθεί δανεικός, είπε: “Από όσο ξέρω, δεν είναι ακόμα σίγουρο. Το πιθανότερο είναι να πάει δανεικός στη Γερμανία, αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρο. Νομίζω είναι 50-50%”. Κατέληξε λέγοντας: “Είμαι σίγουρα χαρούμενος. Σαν πατέρας, όταν βλέπεις το παιδί σου να προοδεύει και να προχωράει, χαίρεσαι”.