image description

Ο νεαρός αμυντικός λίγο μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Άρσεναλ μίλησε αποκλειστικά στο Novasports.gr και τον Γιώργο Βασιλείου για την σπουδαία μεταγραφή του στους “κανονιέρηδες”.

Ο πρώην πλέον κεντρικός αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα δήλωσε στο Novasports.gr: “Αυτή την στιγμή ότι και να πω θα είναι λίγο μπροστά σε αυτό που πραγματικά αισθάνομαι. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους ανθρώπους της Άρσεναλ για τη μεγάλη τιμή που μου έκαναν και με έβαλαν στην οικογένεια μιας τεράστιας ομάδας, με εκατομμύρια οπαδών σε όλο τον κόσμο!!! Είμαι πολύ συγκινημένος. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, ώστε με την απόδοση μου να ανταποδώσω αυτή την τιμή και εμπιστοσύνη και να κάνω χαρούμενη την ομάδα, αλλά και όλους τους οπαδούς της. Είχα την τύχη να βρεθώ στα πρώτα βήματα της επαγγελματικής μου καριέρας στον ΠΑΣ Γιάννινα, μιας ομάδας που διαχρονικά, δίνει την δυνατότητα σε νέους παίκτες να κάνουν το μεγαλύτερο άλμα στην καριέρα τους. Ο κ. Χριστοβασιλης, ο κ. Πετρακης, οι συμπαίκτες μου και όλη η πόλη των Ιωαννίνων στάθηκαν στο πλευρό μου. Σας ευγνωμονώ και σας ευχαριστώ όλους. Επίσης να ευχαριστήσω δημόσια τον μάνατζερ μου κ. Κωνσταντίνο Φαρρα για όλες τις ενέργειες που έκανε τους τελευταίους μήνες και έφεραν το αποτέλεσμα της σημερινής ημέρας. Είμαι και εγώ μέλος των κανονιέρηδων”.

Τον κυριότερο ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κώστα Μαυροπάνου στην Άρσεναλ έπαιξε ο μάνατζερ Κώστας Φάρρας, ο οποίος μαζί με τον Αρσέν Βενγκέρ έφτασαν στην ολοκλήρωση της συμφωνίας. Ο κύριος Φάρρας μιλώντας αποκλειστικά στο Novasports.gr τόνισε: “Ο Κωνσταντίνος Μαυροπανος είναι ένας ταλαντούχος και πολύ εξελίξιμος ποδοσφαιριστής.Το σπουδαιότερο όμως είναι το γεγονός, ότι είναι άνθρωπος που παρά το νεαρό της ηλικίας του, είναι πολύ ώριμος, ταπεινός και αγωνιστής. Στην ζωή- και στο ποδόσφαιρο περισσότερο – υπάρχουν σχέδια που λέγονται, αλλά δεν γίνονται ποτέ και σχέδια που δεν λέγονται, αλλά πραγματοποιούνται. Με σκληρή δουλειά και με μελετημένες κινήσεις το ποδοσφαιρικό μέλλον του Κώστα, προδιαγράφεται λαμπρό. Μπράβο και συγχαρητήρια στον Κώστα Μαυροπανο. Προχωράμε!”.