image description

Η μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΣ Γιάννινα είναι ένα από τα βασικά θέματα που απασχολούν πλέον τους φιλάθλους, βλέποντας την ομάδα να έχει χάσει 4 παίκτες στις γιορτές, αλλά ο Γιάννης Πετράκης από τη μία έσπευσε να στηρίξει το ρόστερ που έχει και το πιστεύει και από την άλλη δήλωσε ότι η ενίσχυση τον Ιανουάριο είναι δύσκολη, ειδικά για τις θέσεις που ψάχνει ο ΠΑΣ. Τόνισε δε ότι μπορεί να αργήσει η ενίσχυση, αλλά θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθούν παίκτες που να είναι σε ρυθμό.

«Να ευχηθώ σε όλον τον κόσμο υγεία και ειδικά στην ομάδα μας. Το 2018 να είναι μια καλή, δημιουργική και πετυχημένη χρονιά.

Ό,τι αφορά το ματς, πάντα μετά από διακοπή χάνεται ο ρυθμός, χάνονται τα χαρακτηριστικά  των ομάδων και δεν ξέραμε πως θα είμαστε. Είχαμε για αντίπαλο μια ομάδα που ήταν σε καλό φεγγάρι και όλα αυτά δημιούργησαν μια εικόνα ενός ενδιαφέροντος παιχνιδιού.

Κατά διαστήματα ήμασταν καλοί κι εμείς και οι αντίπαλοι. Έγιναν ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, αν και δεν ήταν ένα πολύ ποιοτικό ματς. Είχαμε στο τέλος 2-3 μεγάλες ευκαιρίες, αλλά και ο Αστέρας είχε δοκάρι στις καθυστερήσεις και θα μπορούσε να γείρει εκεί το ματς».

Για το αν η μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι άμεση, καθώς έφυγαν 4 παίκτες: «Αργά δεν είναι ποτέ. Η εμπιστοσύνη στην ομάδα δεν χάνεται ποτέ. Έφυγαν 4 παιδιά, αλλά εμπιστεύομαι αυτά που έχω και τη δουλειά μας. Αριθμητικά και ποιοτικά χρειαζόμαστε βοήθεια και θα γίνουν αυτά που πρέπει να γίνουν. Δεν είναι εύκολο να βρεις παίκτες τον Ιανουάριο κι εμείς έχουμε ανάγκη από παίκτες που να είναι σε φουλ δραστηριότητα, γιατί αλλιώς δεν θα μας βοηθήσουν. Υπάρχουν και δυσκολίες λόγω θέσεων που ψάχνουμε. Καλύτερα να καθυστερήσουμε, παρά να κάνουμε μεταγραφές που δεν θα χρειαζόμαστε».

Για τη μεταγραφή του Μαυροπάνου στην Άρσεναλ: «Σίγουρα δεν περιμέναμε ότι θα πάει ως την Άρσεναλ, να είμαστε ειλικρινείς. Όταν τον φέραμε στο Καρπενήσι πριν 2,5 χρόνια είχα πει στον πρόεδρο ότι δεν πρέπει να τον χάσουμε. Είχε προοπτικές. Η πορεία, η δουλειά η καθοδήγηση είναι αυτά που βλέπουμε και βελτιώνουμε στη συνέχεια. Έχουμε παιδιά που δεν προχωράνε, ενώ άλλα προχωράνε πιο γρήγορα και έχουν καλύτερη αντίληψη. Ο Ντίνος είχε όλο το πακέτο, αντιλαμβάνεται γρήγορα και έχει καλό ψυχισμό. Η επιλογή του δεν είναι τυχαία, του εύχομαι από την καρδιά μου να πετύχει».

Για το αν θα υπάρξει άλλη αποχώρηση από το ρόστερ: «Νομίζω δεν υπάρχει θέμα να φύγει άλλος».

Για το ματς κυπέλλου με τον Λεβαδειακό που ακολουθεί: «Θέλουμε πολύ να περάσουμε. Θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε».