Μια ιστορική ομάδα της πόλης, ο Α.Ο. Βελισσαρίου, μετά και το 10-0 του χθεσινού αγώνα με την Ανατολή για το πρωτάθλημα της Hall Of Brands Α’ ερασιτεχνικής, αποφάσισε να ανακοινώσει την αποχώρησή του από το πρωτάθλημα.

Η φετινή πορεία της ομάδας και οι μόλις 2 βαθμοί, αλλά και η γενικότερη απραξία στις μεταγραφές του καλοκαιριού που είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί όπως -όπως ένα ρόστερ για να ξεκινήσει στο πρωτάθλημα, οδήγησαν την ομάδα ουσιαστικά στη διάλυσή της.

Οι εναπομείναντες παράγοντες του Βελισσαρίου δηλώνουν ανοιχτοί σε οποιονδήποτε το επιθυμεί να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου ως την ερχόμενη Παρασκευή, διαφορετικά η αποχώρηση από το πρωτάθλημα θα είναι οριστική.

Ανακοινώνουμε πως η ομάδα του ΑΟΒ δεν θα συνεχίσει το πρωτάθλημα για την τρέχουσα σεζόν, μία σκέψη που υπήρχε από την αρχή του πρωταθλήματος, ωστόσο προτιμήθηκε να ολοκληρωθεί ο 1ος γύρος.

Οι λόγοι δεν είναι της παρούσης, θα αναλυθούν εκτενώς, στο σύντομο μέλλον.

Αν οποιοσδήποτε επιθυμεί να συνεχίσει την πορεία της ομάδας ή την ανάληψη της διοίκησής της, θα πρέπει να εκδηλώσει ενδιαφέρον μέχρι την Παρασκευή 12.1.2018.