Την ανησυχία των φιλάθλων για τα οικονομικά της ομάδας έσπευσε να καθησυχάσει η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με σημερινή της ανακοίνωση. Επειδή το τελευταίο διάστημα είχαν γίνει δύο προσφυγές (Κοζορώνη και Ναδάλες) κι επειδή υπήρχαν δημοσιεύματα ότι ο Κόντε μπορεί να κάνει κι αυτός προσφυγή για να πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, η ΠΑΕ διευκρίνισε ότι όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει πάρει τα χρήματά του ως 31 Δεκεμβρίου 2017, οπότε δεν υπάρχει δικαίωμα προσφυγής για κανέναν άλλον.

Με τα χρήματα, άλλωστε. που προκείται να εισρεύσουν στα ταμεία της από τη μεταγραφή Μαυροπάνου, η “κυανόλευκη” ΠΑΕ θα είναι για πολύ μεγάλο διάστημα ακόμα τακτοποιημένη στα οικονομικά της, αλά κςι στις δόσεις που πληρώνει στην εφορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

Η ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ επειδή κατανοεί το ενδιαφέρον των οπαδών και φίλων για τα οικονομικά της ομάδας μας, θα ήθελε να τους ενημερώσει ότι μέχρι σήμερα είναι εξοφλημένες όλες οι υποχρεώσεις της ομάδας σε δόσεις ρυθμίσεων, συμβολαίων και μισθών ποδοσφαιρικού τμήματος και προσωπικού μέχρι τις 31/12/2017. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να ευχαριστήσουμε την Τράπεζα Ηπείρου και πιο συγκεκριμένα το διοικητικό προσωπικό και τον εκτελεστικό διευθυντή κ.Τσουκανέλη για την στήριξη και την βοήθεια τους στην ομάδα μας.