Από την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε προαναγγείλει στο super-fm.gr ότι η Δόξα θα κινηθεί δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι για να καλύψει τα κενά που είχαν δημιουργηθεί στο ρόστερ και να βελτιώσει, ιδίως το επιθετικό κομμάτι, που δεν μπορούσε να αξιοποιήσει τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργούσε. Έτσι, μετά τον Παπαγεωργίου που στην Λευκάδα “συστήθηκε” με γκολ απέναντι στον πρωτοπόρο Τηλυκράτη, στο ρόστερ προστέθηκε ένας ακόμα νεαρός επιθετικός, ο Γιάννης Νάκος!

Πρόκειται για έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, που είχε ξεχωρίσει όσο ήταν στην ομάδα Νέων του ΠΑΣ Γιάννινα και είχε γίνει επαγγελματίας μαζί με τον Χαρίση την εποχή που προπονητής ήταν ο Γιάννης Χριστόπουλος. Κάποιες επιλογές του δεν του επέτρεψαν να δείξει το ταλέντο του, όμως η Δόξα είναι η ευκαιρία γι’ αυτόν να επανεμφανιστεί στο γιαννιώτικο κοινό.

Οι “οράνιε” ανακοίνωσαν και επίσημα την ένταξή του στην ομάδα, ενώ όπως είχε υποσχεθεί ο προπονητής, Βασίλης Σιαφάκας, στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα με τον Τηλυκράτη, θα ακολουθήσουν κι άλλες παρόμοιες μεταγραφικές κινήσεις τις επόμενες μέρες.

Η Δόξα ανακοινώνει την ένταξη στην ομάδα του Γιάννη Νάκου

Ο Γιάννης Νάκος είναι γεννηθείς το 1993 και είναι επιθετικός

Τα πρώτα του βήματα τα έκανε στην Ακαδημία του Ατρόμητου Ιωαννίνων και στην συνέχεια στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα  από το 2013 – 2015 Αγωνίστηκε επίσης στο Θεσπρωτό το 2016 – 2017 και φέτος το πρώτο εξάμηνο στον Αστέρα Παραποτάμου