Ο βοηθός του Ανιγκό, που ήταν καταβεβλημένος από ίωση, κ. Ροντρίγκεζ, έκανε δηλώσεις στην αίθουσα τύπου μετά τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα –Λεβαδειακός και τον αποκλεισμό των Βοιωτών με το βαρύ 4-0!

«Είναι σίγουρα κακό αποτέλεσμα για τον Λεβαδειακό. Στο πρώτο μισάωρο ήμασταν καλοί, είχαμε την πρώτη καλή ευκαιρία να σκοράρουμε. Ξέραμε ότι ο Τζημόπουλος βάζει γκολ από στημένα, το είχαμε δουλέψει και είχαμε πει να είμαστε προσεκτικοί, αλλά δεχτήκαμε απ’ αυτόν το πρώτο γκολ. Και πριν το ημίχρονο δεχτήκαμε κι ένα δεύτερο που δυσκόλεωε τα πράγματα για μας.

Παρ’ όλα αυτά, είπαμε στο β’ να μπούμε να παλέψουμε, γιατί με ένα γκολ θα είχαμε εμείς σκορ πρόκρισης. Δεν έγινε αυτό και η συνέπεια ήταν να αποκλειστούμε.

Έχουμε βαρύ πρόγραμμα αυτές τις μέρες, αφήσαμε κάποια παιδιά να ξεκουραστούν, εν όψει των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν.

Συγχαρητήρια για τον ΠΑΣ έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και πολύ καλή ομάδα.

Για τα 9 γκολ σε 2 ματς (5 με ΠΑΟΚ και 4 σήμερα) και που τα αποδίδει: «Όλες οι ομάδες κάνουν λάθη, εμείς κάναμε μεγάλα λάθη με τον ΠΑΟΚ και τα πληρώνεις με τέτοιες ομάδες. Συνεχίστηκε και σήμερα και τα πληρώσαμε. Η ομάδα κάνει πολλά λάθη αυτή τη στιγμή, εν αντιθέσει πως ξεκινήσαμε στις πρώτες 8 αγωνιστικές. Κάθε λάθος μας στοιχίζει κι ένα γκολ αυτή τη στιγμή».