Ο Φρανκ Μπετρά αποσπασματικά μας είχε δείξει κάποια πράγματα από τις δυνατότητές του, αλλά σήμερα ήταν μέσα στους διακριθέντες και έδειξε πολλά θετικά στοιχεία, στα οποία αξίζει η ομάδα να επενδύσει για να βγάλει έναν ακόμα ταλαντούχο παίκτη στο μέλλον. Ο 21χρονος επιθετικός μίλησε στον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM και τον Μιχάλη Μερτζιανίδη στη μικτή ζώνη:

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι, γιατί η ομάδα μου έδωσε τα πάντα για την πρόκριση. Για ‘μενα ήταν καλό παιχνίδι κυρίως για την ψυχολογία μου και για το μυαλό μου. Τα γκολ που θέλαμε ήρθαν την κατάλληλη στιγμή και είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι για την πρόκριση».

Για την εμφάνιση της ομάδας και αν ήταν ένα ξέσπασμα μετά τις συνεχόμενες πολλές ισοπαλίες: «Ακριβώς αυτό. Τα τελευταία παιχνίδια δεν είχαμε την ευκαιρία να τα κερδίσουμε. Σήμερα δείξαμε ότι μπορούμε να πετύχουμε γκολ. Είμαστε εδώ για να πετυχαίνουμε γκολ και να κερδίζουμε τα παιχνίδια».

Για το τι προσδοκά από τον εαυτό του το επόμενο διάστημα: «Περιμένω να πάρω κι άλλα παιχνίδια και να αποδείξω στην ομάδα, στους φιλάθλους και στο τεχνικό επιτελείο, ότι μπορώ να βοηθήσω σε όλη τη σεζόν. Και το πιο σημαντικό είναι να σκοράρω κι εγώ κάποια στιγμή και να βοηθήσω».

Για την αποθέωση του κόσμου στην αλλαγή του και την αγάπη που του έδειξαν και έξω από το γήπεδο μετά το ματς: «Στα Γιάννενα όλοι οι άνθρωποι είναι καλοί και ευγενικοί. Και βλέπεις ότι οι φίλαθλοι μου φέρονται πολύ καλά και είναι καλοί μαζί μου. Κι εγώ τους αγαπώ και τους έχω στην καρδιά μου. Πιστεύω ότι μπορούμε να χτίσουμε πάνω σ’ αυτή τη σχέση και φυσικά με την ομάδα, όμορφα πράγματα».