image description

Κοινή ήταν η παραδοχή από Σιαφάκα και Μαρμούτα ότι η ομάδα της Δόξας δεν απέδωσε σήμερα τα αναμενόμενα και ότι η ήττα ήταν ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις προπονητών και παικτών:

Σιαφάκας:

«Θέλαμε πάση θυσία τη νίκη σήμερα, γιατί ακολουθεί το ρεπό μας. Δεν παρουσιαστήκαμε όπως θέλαμε. Δεν μπορούμε να λέμε ότι δικαιούμασταν κάτι σήμερα. Είχαμε ελάχιστες ευκαιρίες. Οι περισσότεροι παίκτες μας βρέθηκαν σε κακή μέρα. Ούτε ρυθμό είχαμε όπως σε άλλα ματς και ήμασταν και αρκετά προβλέψιμοι. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό και η εικόνα δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Χάναμε πολλές μονομαχίες κι εκεί κρίθηκε το παιχνίδι.

Ακολουθεί το ρεπό μας, ώστε να φτιαχτούμε λιγάκι, γιατί μπήκαν κι άλλα παιδιά στην ομάδα και πρέπει να δουλέψουμε για να εγκλιματιστούν. Να πάμε να κάνουμε ένα καλό σερί μετά τοπ ρεπό για να εξασφαλίσουμε την παραμονή».

Για τις μεταγραφές και αν ήταν ανέτοιμοι οι παίκτες: «Η ομάδα ήταν μέτρια και δεν θα μπορούσαν και τα νέα παιδιά να δείξουν κάτι. Είναι πολύ καλοί παίκτες και θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια».

Μαρμούτας

«Δεν φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών μας γι’ αυτό το παιχνίδι. Δεχτήκαμε ένα γκολ που ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε αμέσως στο α’ ημίχρονο. Στο β’ προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Θα βάλουμε το κεφάλι κάτω να δουλέψουμε και θα  προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στη συνέχεια.

Βρεθήκαμε σε δύσκολη θέση σήμερα, δεν φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών που είχαμε εμείς οι ίδιοι από τους εαυτούς μας και δεν παίξαμε αυτό που μπορούσαμε».

 

Σιαπανίδης: «Καλά διαβασμένα και συγκεντρωμένα τα παιδιά»

«Σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια από τις καλές ομάδες της κατηγορίας πήραμε μια σημαντική νίκη. Ήμασταν απόλυτα προετοιμασμένοι και το δείξαμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά, που ήταν καλά διαβασμένα και συγκεντρωμένα.

Ελέγχαμε σήμερα τον ρυθμό του αγώνα, δεν κινδυνεύαμε, ήμασταν πολύ καλοί στην αμυντική λειτουργία, είχαμε ευκαιρίες να ανοίξουμε και πιο νωρίς το σκορ. Όσο περνούσε η ώρα κλείναμε τους χώρους γιατί ο αντίπαλος ανέβαζε τις γραμμές του. Κινδυνεύσαμε μόνο από κάποιες στατικές φάσεις, αλλά πετύχαμε μια μεγάλη νίκη.

Κοιτάμε τα επόμενα ματς. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε τη σωτηρία και να βρεθούμε ψηλά στη βαθμολογία. Τα αποτελέσματα έρχονται από τη μεγάλη προσπάθεια μας. Είμαστε σε καλό δρόμο.

Καλή συνέχεια στην Κρανούλα

Για το ότι δεν κινδύνευσαν και αν σ’ αυτό συνέβαλε η καλή μέρα των παικτών του ή η κακή της Κρανούλας: «Είναι συνδυασμός και των δύο, αλλά κυρίως η δική μας αμυντική λειτουργία έφερε το αποτέλεσμα. Απέναντι σε μια ομάδα που κάνει ανατροπές και είναι πιεστική στην έδρα της, ανταποκριθήκαμε πλήρως»

 

Αμαραντίδης

«Σήμερα αντιμετωπίζαμε μια δύσκολη ομάδα σε μια δυνατή έδρα. Ξέραμε ότι θα κριθεί στη λεπτομέρεια το ματς και ευτυχήσαμε να είμαστε εμείς εκείνοι που θα υπερτερήσουν στις λεπτομέρειες. Διατηρήσαμε το υπέρ μας 0-1 και στο β’ ημίχρονο. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στην Κρανούλα.

Δουλεύουμε καθημερινά στο γήπεδο, η ομάδα μας είναι σε καλή κατάσταση, έχουμε καλή ψυχολογία και όλα αυτά βγαίνουν στο γήπεδο»