Στη συνέντευξη τύπου ο Γιάννης Πετράκης δήλωσε ότι η ομάδα του ήταν ανταγωνιστική, ακόμα και όταν έμεινε με 10 παίκτες, σχολίασε ότι η ομάδα θέλει ενίσχυση, γιατί το ρόστερ είναι πλέον μικρό, ενώ απέφυγε να πάρει θέση για το πειθαρχικό παράπτωμα Μπέριου, που πιθανόν σημαίνει ότι ο αποκλεισμός του από την αποστολή ήταν απλά ένα μήνυμα για να χαμηλώσουν οι τόνοι.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα: «Πραγματικά πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μου, γιατί έκαναν σπουδαία προσπάθεια απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή, οργανωμένη και ποιοτική ομάδα. Τα συγχαρητήρια τα δίνω, γιατί πιστεύω ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί σε όλο το ματς και προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Μέσα από αυτή την προσπάθεια η εικόνα μας ήταν πολύ καλή κατά διαστήματα, αν και δεν υπήρξαν σπουδαίες ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές. Το ματς κρίθηκε στην πολλή ποιότητα της ΑΕΚ και ειδικά στην επίθεση. Το παιχνίδι αυτό αν ήμασταν λίγο τυχεροί, γιατί θες και τύχη κόντρα στην ΑΕΚ, ήταν καλό για εμάς και κρατάμε την προσπάθεια μας».

Για το πού κρίθηκε το ματς: «Δεχθήκαμε νωρίς γκολ αλλά ως ομάδα αντιδράσαμε καλά. Σίγουρα το 2-1 γρήγορα μετά το 1-1 έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο. Κάναμε προσπάθεια ακόμη και με 10 παίκτες, έγινε και το 3-1 στο 89′ αλλά δεν στέκομαι πολύ σε αυτό».

Για το αν θα έρθουν και τα αποτελέσματα μετά τις καλές εμφανίσεις: «Πιστεύουμε στη δουλειά μας και στην αξία των παικτών. Ο καθένας στο τέλος παίρνει αυτό που δικαιούται. Αυτό θέλουμε εμείς, να δικαιούμαστε κάτι καλό. Στο τέλος πάντα υπάρχει ισορροπία».

Για το αν θα υπάρξουν μεταγραφές: «Είναι δυνατόν να μην θέλουμε; Σήμερα ήρθαμε με τρία παιδιά που δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω. Εχουμε μικρό ρόστερ και σίγουρα χρειαζόμαστε ενίσχυση, προσπαθούμε για το καλύτερο προς αυτή την κατεύθυνση».

Για το αν σημαίνει κάτι ο αποκλεισμός του Μπέριου: «Οχι, δεν σημαίνει τίποτα».