Δουλειά έπιασε από σήμερα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ Γιάννινα, Εντελίνο Ιέ, καθώς έδωσε για πρώτη φορά το «παρών» στις προπονήσεις της νέας του ομάδας. Ο Πορτογάλος δεν μπήκε ακόμα στον ρυθμό των υπολοίπων, αλλά έκανε ατομικό πρόγραμμα, κυρίως στο γυμναστήριο. Πρώτα θα περάσει από το «μικροσκόπιο» του γυμναστή των «κυανόλευκων», Βασίλη Αλεξίου, για να διαπιστωθεί σε πόσο καλή φυσική κατάσταση βρίσκεται και στη συνέχεια θα αρχίσει τις προπονήσεις μαζί με τους υπόλοιπους και πάντα υπό την επίβλεψη του Γιάννη Πετράκη, ο οποίος θα κοιτάξει να του βρει τον κατάλληλο ρόλο στην ομάδα.

Δεδομένου ότι ο Πορτογάλος έχει να παίξει σε επίσημο παιχνίδι περίπου έναν μήνα (από 16/12/2017 που αγωνίστηκε 45 λεπτά με την Μπράγκα Β’ κόντρα στην Πόρτο Β’), λογικά θα χρειαστεί μερικές μέρες προσαρμογής στο νέο του αγωνιστικό περιβάλλον. Οπότε θα αρχίσει να υπολογίζεται πιθανότατα μετά τον Πανιώνιο, εκτός κι αν εκπλήξει ευχάριστα το τεχνικό τιμ και τον εντάξει άμεσα, έστω για να παίξει ως αλλαγή σε κάποιο από τα ματς με Ατρόμητο (πρωτάθλημα) ή ΑΕΛ στο κύπελλο.

Ο Εντελίνο βγήκε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο για μισή ώρα κάνοντας ατομικό πρόγραμμα και συνέχισε στο γυμναστήριο υπό την επίβλεψη του κ. Αλεξίου. Λίγο πριν τελειώσει την προπόνησή του φωτογραφήθηκε αποκλειστικά για το super-fm.gr