Ο Μιχάλης Μπουκουβάλας που έχει καθιερωθεί ως αριστερό μπακ απ’ όταν ο Ναδάλες αποτέλεσε παρελθόν για τον ΠΑΣ Γιάννινα, συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και σύνολο έχει φτάσει τις 5 με αυτήν που είδε με την ΑΕΚ. Έτσι στην ομάδα τον δήλωσαν ήδη να εκτίσει την ποινή μίας αγωνιστικής στο παιχνίδι της άλλης Κυριακής (28 Ιανουαρίου) με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Το αν θα βρεθεί αντικαταστάτης του ως τότε, είναι ένα καλό ερώτημα, αφού ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει παρουσιάσει ακόμα τον οριστικό… διάδοχο του Φονσί Ναδάλες. Αν δεν υπάρξει ανακοίνωση αριστερού μπακ μετά τον Ατρόμητο και εννοούμε παίκτη που να είναι απόλυτα έτοιμος να πάρει φανέλα, τότε είναι δεδομένο ότι το κενό του Μπουκουβάλα με τον Πανιώνιο θα καλύψει ο Αποστολόπουλος και δεξιά θα πάει ο Καρανίκας.

Σε ό,τι αφορά το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, το οποίο προέχει αυτήν τη στιγμή, ο Γιάννης Πετράκης ετοιμάζει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει τον Σκόνδρα που τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική για την αποβολή του με την ΑΕΚ και το καθιερωμένο πρόστιμο των 80 ευρώ που συνοδεύει τέτοιες αποβολές. Επίσης θα λείψει ο τραυματίας Νικολιάς.

Από τον Ατρόμητο δεδομένες είναι δύο πολύ σημαντικές απουσίες τιμωρημένων παικτών, των Ουάρντα και Κιβρακίδη.