Ανακοίνωση για τη διαιτησία του αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, υπαινισσόμενη ότι η καταγωγή του Κομίνη από την Ηγουμενίτσα, όπως και του τέταρτου διαιτητή του κ. Κουτσιαύτη από την Άρτα, μπορεί να τους επηρεάσει υπέρ του ΠΑΣ.

Πάντως δεν φάνηκε να υπάρχει η ίδια «ευαισθησία» στην ομάδα του θεσσαλικού κάμπου για τον διαιτητή Σκουλά, που σφύριξε στο ματς με την ΑΕΚ. Ο εν λόγω ρέφερι είναι του συνδέσμου Θεσσαλίας (Βόλου) και κάλλιστα θα μπορούσε να θεωρηθεί, ότι κι αυτός -λόγω εντοπιότητας- δεν θα έπρεπε να ορίζεται σε παιχνίδια της Λάρισας. Μάλιστα ο Σκουλάς υπέπεσε και σε σοβαρό σφάλμα, μη καταλογίζοντας πέναλτι υπέρ του Λιβάια, όπως ανέφεραν στην κριτική τους Βαρούχας και Βασιλάκης. Θα έπρεπε να υποθέσει κάποιος, ότι ο Σκουλάς το έκανε για να ευνοήσει την ομάδα που τον συνδέει η εντοπιότητα, λόγω Θεσσαλίας;

Όπως γίνεται αντιληπτό, η προσπάθεια να πυροδοτηθεί το κλίμα εν όψει του αγώνα της Πέμπτης, δεν έχει κανένα νόημα και πρωταγωνιστές πρέπει να είναι οι παίκτες και μόνο αυτοί.