Η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα κυπέλλου ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΛ βαίνει προς το τέλος της, με τον Γιάννη Πετράκη να έχει κατασταλάξει σε πλάνο νίκης, ενώ ο κόσμος έχει αναγάγει το ματς σε ύψιστης σημασίας, καθώς είναι η μοναδική ευκαιρία της ομάδας να πετύχει μία σημαντική διάκριση τη φετινή σεζόν.

Παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν, θα καταρτιστεί μια δυνατή ενδεκάδα, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε -έστω ως αλλαγή- το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Μίτε Τσικάρσκι, ο οποίος είναι πανέτοιμος και σήμερα πρόλαβαν και το δελτίο του, οπότε μπήκε στην αποστολή.

Αντίθετα, θα απουσιάσουν από το ματς οι Σολτάνι και Λίλα, λόγω τραυματισμών, ενώ ο Εντελίνο έχει αντιμετωπίσει γραφειοκρατικό πρόβλημα, που είναι πιθανό να μην επιτρέψει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του! Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για το θέμα, αλλά φαίνεται να έχει δημιουργηθεί κάποια εμπλοκή, γι’ αυτό και δεν προπονήθηκε το τελευταίο διήμερο.

Πάντως οι μεταγραφικές αναζητήσεις συνεχίζονται από πλευράς ΠΑΣ Γιάννινα και ως το τέλος της εβδομάδας ίσως προκύψει κάτι καλό για τη μεσοεπιθετική γραμμή.