«Άρωμα» από Γιαννιώτικη Κωπηλασία έχει το φετινό «Survivor», το δημοφιλές τηλεοπτικό ριάλιτι επιβίωσης του σταθμού ΣΚΑΙ που ήδη προβάλλεται στις οθόνες μας! Ανάμεσα στους επίλεκτους παίκτες που επιλέχθηκαν να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να λάβουν μέρος σ’ αυτό βρίσκεται και ο δύο φορές Ολυμπιονίκης του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων Γιάννης Τσίλης!

Ο Γιάννης, ενεργός αθλητής του Ν.Ο.Ι. από πολύ νεαρή ηλικία και μέχρι σήμερα, με μεγάλες διεθνείς διακρίσεις στο ενεργητικό του, συμμετέχει στο «Survivor» με την ομάδα των διασήμων και, εδώ και μία εβδομάδα περίπου, δίνει καθημερινά στον απαιτητικό «στίβο» του Αγίου Δομίνικου, υπό αντίξοες συχνά συνθήκες, τη μάχη της επιβίωσης προβάλλοντας με το πείσμα, το ήθος και την αγωνιστικότητά του το άθλημα της Ελληνικής Κωπηλασίας που τον ανέδειξε.

Σύσσωμη η οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, Διοίκηση, προπονητές και αθλητές, εκφράζουν τις πιο θερμές ευχές τους στον Γιάννη για μία επιτυχημένη πορεία στη δοκιμασία του «Survivor». Η σκέψη όλων μας βρίσκεται κοντά του…