Με την Λάρισα να… αφηνιάζει μέσα στα Γιάννενα και να μην χάνει τον προσανατολισμό της μετά το γρήγορο γκολ του Κόντε στο 13ο λεπτό, το τελικό 1-2 μέσα στους «Ζωσιμάδες» ήταν απόλυτα δίκαιο και της δίνει σημαντικότατο προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος.

Οι «βυσσινί» κυριάρχησαν στο παιχνίδι μετά το γκολ που δέχτηκαν, έβγαλαν πάθος, πείσμα, δύναμη, τρεξίματα και πίστη στις δυνάμεις τους, ήταν ψύχραιμοι στις λίγες δύσκολες στιγμές που πέρασε η άμυνα τους και με δύο γκολ του 21χρονου Μασούρα έκαναν την ανατροπή και έφτασαν στο 1-2.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δυστυχώς επέστρεψε στις άνευρες εμφανίσεις, σαν αυτές που είδαμε κι άλλες φορές πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, που είχε διαφανεί μια αγωνιστική αλλαγή. Οι παίκτες του Πετράκη έβγαλαν κούραση και γενικώς δεν παρουσιάστηκαν έτοιμοι για ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι.

Πολλές χαμένες μονομαχίες, δεύτεροι πάνω στην μπάλα, πολλά λάθη, έλλειψη καθαρής σκέψης, ενώ μετά το 1-1 και το εκτός έδρας γκολ της ΑΕΛ, ήρθε και το άγχος να προστεθεί στην κακή μέρα της ομάδας, αφού έγινε αμέσως αντιληπτό ότι η πρόκριση θα δυσκόλευε.

Μετά το 1-2, όμως, της επανάληψης, επήλθε η πλήρης κατάρρευση για τον ΠΑΣ Γιάννινα, που έχασε κάθε πίστη ότι θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι από το ματς.

Ο μοναδικός που κάπως πάλεψε σήμερα να σώσει την κατάσταση ήταν ο απίθανος Κόντε, που είχε σωρεία χαμένων ευκαιριών και πριν και μετά το 1-0. Όμως δεν φτάνει ένας Κόντε στην ομάδα, και αυτό φαίνεται επί 3 μήνες τώρα, που η νίκη είναι άγνωστη λέξη.

Μετά το ματς επικράτησε ένταση έξω από τα αποδυτήρια, αφού μερίδα οπαδών αποδοκίμασε πολύ έντονα παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα και παραλίγο να έχουμε άσχημες καταστάσεις. Σε επίπεδο ψυχολογίας, πάντως, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα σε ομάδα και κόσμο. Οι φίλαθλοι δε, δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους από τα συνεχή αποτυχημένα αποτελέσματα και η ένταση αυτή μεταφέρεται πλέον και στην ομάδα, που ήδη βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και στο πρωτάθλημα θα δώσει μάχη παραμονής από εδώ και πέρα.