Η πρόκριση κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό σήμερα, αφού ο ΠΑΣ Γιάννινα πρέπει να πάει για την υπέρβαση στον επαναληπτικό της Λάρισας. Ο Ηλίας Φυντάνης ανέφερε ότι δίκαια η ομάδα του πήρε τη νίκη και ότι θα προσπαθήσει να διαχειριστεί σοβαρά το επαναληπτικό παιχνίδι, ώστε να πανηγυρίσει την πρόκριση στις 4 καλύτερες του κυπέλλου»

«Σήμερα ήταν μια νίκη δίκαιη για μας, δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας αυτό, απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που προσπαθεί εντός έδρας να είναι πολύ επιθετικός. Δουλέψαμε 2 μέρες μετά την ΑΕΚ να κάνουμε το ίδιο σκεπτικό στο παιχνίδι μας. Κλείσαμε πολύ τους διαδρόμους στον άξονα, γιατί ξέραμε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα έπαιζε πολύ επιθετικά, γιατί θα ήθελε το προβάδισμα πρόκρισης για τον επαναληπτικό αγώνα. Δεν πιεστήκαμε ιδιαίτερα μέχρι εκεί που μαρκάραμε στη μεσαία γραμμή. Πριν το γκολ έπρεπε να είχαμε προηγηθεί εμείς. Πέτυχε ο σχεδιασμός να επιτεθούμε και από τα άκρα.

Όταν προηγηθήκαμε παίξαμε και λίγο σκόπιμα πιο αμυντικά και από τα άκρα και από τον άξονα, γιατί με 2 εκτός έδρας γκολ είχαμε αυτό που θέλαμε. Ήρθε το αποτέλεσμα για μας και ήταν δίκαιο. Νομίζω ότι το ευχαριστήθηκε και ο κόσμος το θέαμα που είδε».

Για το αν κρίθηκε η πρόκριση: «Δεν νομίζω ότι κρίθηκε, αλλά έχουμε μεγάλο προβάδισμα, πρέπει να χάσουμε με 2 γκολ διαφορά στο επαναληπτικό παιχνίδι. Θα πρέπει να παίξουμε σοβαρά, γιατί είχαμε νικήσει και την Ξάνθη, αλλά κάπου πήγαμε να ρισκάρουμε και παραλίγο να μην προκριθούμε. Τώρα θα είμαστε πιο διαβασμένοι να πάρουμε την πρόκριση στους 4».

Για τον Μασούρα και την εμφάνισή του με τα 2 σημερινά γκολ: «Είναι τα πρώτα του γκολ, του δώσαμε ευκαιρίες κι εγώ προσωπικά και η ομάδα, δικαιώνεται, το αξίζει, είναι καλός παίκτης. Δεν του είχαν δοθεί προηγουμένως ευκαιρίες, αλλά μ’ εμένα τις πήρε. Πήρε τη θέση με το σπαθί του έχει τα προσόντα να πάει παραπάνω

Εύχομαι στον ΠΑΣ Γιάννινα ό,τι το καλύτερο για τη συνέχεια».