Σε δύσκολη θέση βρέθηκε ο Γιάννης Πετράκης, μετά την κακή εμφάνιση της ομάδας του, καθώς δεν υπήρχαν δικαιολογίες για το κακό πρόσωπο. Βέβαια, προσπάθησε να τα αποδώσει στο γεγονός ότι η ομάδα δέχτηκε δύο γκολ από σέντρες που θα μπορούσε να τις είχε “καθαρίσει” πιο εύκολα η ομάδα. Προσπάθησε, πάντως, να κρατήσει την αισιοδοξία του για το επαναληπτικό παιχνίδι, λέγοντας ότι ο ΠΑΣ θα “πολεμήσει” στο δεύτερο παιχνίδι και όπως έχασε σήμερα εδώ, θα πάει στην Λάρισα για τη νίκη.

«Θεωρώ κακό, αλλά και άδικο το σημερινό αποτέλεσμα. Στη διάρκεια του παιχνιδιού προηγηθήκαμε, σταθήκαμε τυχεροί αρχικά στο δοκάρι, αλλά είχαμε ευκαιρίες και πριν το γκολ το δικό μας. Προηγηθήκαμε και στην ουσία από μια δεύτερη μπάλα μετά από σέντρα στην περιοχή μας ήρθε το 1-1. Αυτό το γκολ λεδωσε ψυχολογικό πλεονέκτημα στην αντίπαλη ομάδα, λόγω της ιδιαιτερότητας του εκτός έδρας γκολ και επηρέασε τη δική μας ομάδα.

Στην πρώτη φάση της επανάληψης πάλι σε μια σέντρα βάλανε και δεύτερο γκολ. Τέτοιες σέντρες γίνονται πολλές σε κάθε ματς. Υπήρχε άγχος και νευρικότητα, θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει κάτι καλύτερο.

Δεν μας έκατσε καλά η ροή του παιχνιδιού σήμερα, αλλά έχουμε άλλο ένα ματς. Εκεί θα τελειώσει η πρόκριση, στο δεύτερο παιχνίδι».

Για το κρίσιμο ματς που η ομάδα εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων και αν θα έπρεπε να είχε κινηθεί πιο δυναμικά η ομάδα στις μεταγραφές: «Δεν έπαιξε κάποιο ρόλο αυτό. Άλλωστε εγώ έχω σαν αρχή πρώτα να έρχονται οι παίκτες και να καταλαβαίνουν τι θέλουμε και μετά τους χρησιμοποιώ».

Για το αν ήταν μόνο ψυχολογικό το πρόβλημα του ΠΑΣ σήμερα, επειδή δέχτηκε γκολ: «Νομίζω ότι αυτό που έκανε δύσκολη τη δουλειά μας ήταν το 2ο γκολ, τέτοιες σέντρες γίνονται συχνά στην περιοχή, δεν καταλήγουν γκολ. Μας έφερε σε δύσκολη θέση αυτό το γκολ, γιατί η ΑΕΛ αμύνεται πολύ καλά, οπότε αμέσως γίνεται πολύ δύσκολη η δουλειά μας».

Για το αν ο ΠΑΣ λειτουργεί καλύτερο σε 2ο ρόλο και γιατί δεν επιλέγει να δημιουργεί: «Το να επιτίθεσαι σε οργανωμένη άμυνα είναι δύσκολο κι αυτό αφορά πολλές ομάδες της κατηγορίας. Σε αυτές τις συνθήκες για οποιαδήποτε ομάδα είναι δύσκολο όταν και οι 11 αντίπαλοι είναι πίσω από την μπάλα. Δεν ευνοείται το επιθετικό παιχνίδι από τις κλειστές άμυνες».

Για τον Ιέ και το ότι είναι πλέον εξαιρετικό ποιθανό να μην τελειώσει η μεταγραφή του στην ομάδα: «Δεν είναι δικιά μου δουλειά, το γραφείο τύπου θα σας ενημερώσει. Αν θα προκύψει κάτι από το γραφεί τύπου θα το μάθετε».

Για το αν σκέφτεται ήδη κάποιο πλάνο για τη ρεβάνς: «Πολύ νωρίς να το πούμε τώρα, θα πάμε να πολεμήσουμε, το αν θα τα καταφέρουμε θα το δούμε. Όπως χάσαμε εδώ, μπορεί να κερδίσουμε εκεί. Δεν ήταν καλύτερη η ΑΕΛ σήμερα».

Για το πρόβλημα που έχει ο ΠΑΣ στο κέντρο άμυνας: «Δεν συμφωνώ ότι έφταιγε το κέντρο άμυνας, ξεκίνησαν από σέντρες τα δύο γκολ. Ήμασταν γεμάτοι στην περιοχή, αλλά η 2η μπάλα πήγε στα δικά τους πόδια και όχι στα δικά μας. Δεν συμφωνώ ότι δεχόμαστε από το κέντρο άμυνας τα γκολ».