Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League 2017-2018, η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας θα υποδεχτεί την ομάδα της Δόξας Δράμας.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, ώρα έναρξης 15:00 το μεσημέρι, στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίων Αναργύρων Άρτας. Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας χρειάζεται την στήριξη του κόσμου στο πολύ σημαντικό παιχνίδι του Σαββάτου, στο οποίο θα επιδιώξει να πάρει το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής και μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας, Σάκης Παπαβασιλείου, ανακοίνωσε την αποστολή του εντός έδρας αγώνα. Την αποστολή της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας για την αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής, απαρτίζουν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Μέλκας, Ραχιώτης (τερματοφύλακες), Θεολόγου, Καραγιαννίδης, Μπεκατώρος, Νικολόπουλος, Παπανίκου, Τσοντάκης (αμυντικοί), Δημητριάδης, Κόλλινς, Μακρής, Μακρίδης, Χούσος, Ψιάνος (μέσοι), Ευαγγέλου, Κουσίδης, Κυριάκης, Λουκίνας (επιθετικοί).

Εκτός αποστολής έμειναν, ο τερματοφύλακας, Σιαράβας, οι αμυντικοί, Άτσκα, Καψάλης, οι μέσοι, Γούλας, Μουκίδης και οι μεσοεπιθετικοί, Γυφτοκώστας (στρατευμένος) και Μπουσινάκης (ατομικό πρόγραμμα).