Σ’ ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Epirus Arena ανάμεσα στην Αετοράχη και τον Πύρρο Βοτονοσίου, οι “Οράνιε” κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο με τελικό σκορ 2-0, που απ’ ότι φάνηκε ήταν και το δίκαιο. Όλα αυτά για την 15η αγωνιστική της τρίτης τοπικής κατηγορίας του δεύτερου ομίλου.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και μπήκαν πιο δυνατά με σκοπό να τελειώσουν το παιχνίδι, δικαιολογώντας και την βαθμολογική τους θέση.

Στο 5ο λεπτό ο Καλτσούνης έκανε την ατομική ενέργεια, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι.

Στο 9ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να απαντήσουν, αλλά η κεφαλιά του Ευθυμιάδη πέρασε λίγο έξω.

Στο 19′ ο Γκόγκος επιχείρησε ένα δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα βρήκε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Στο 22′ ο Δήμος σούταρε, αλλά ο πολύ καλός και σταθερός Κρανάς αποσόβησε τον κίνδυνο.

Στο 42ο λεπτό όμως ήρθε η λύτρωση για τους γηπεδούχους. Ύστερα από γέμισμα στην περιοχή, ο Πάνου σηκώθηκε και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Πότσικα, στο τέλειο χρονικά σημείο του παιχνιδιού.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, κάνοντας αλλαγές και ανεβαίνοντας ψηλά για να πιέσουν. Το κατάφεραν αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο Δήμος και πάλι στο 52′, από κοντά έστειλε την μπάλα πάνω στον Κρανά.

Η μεγαλύτερη φορά όμως ήρθε στο 58′ με τον Τήνα. Ο επιθετικός της Αετοράχης σε τετ-α-τετ έστειλε την μπάλα πάνω στον Πότσικα, χάνοντας τεράστια στιγμή!

Στο 75′ ο Καλτσούνης, ύστερα από μπαλιά του Παπανικολάου, από κοντά έγραψε το 2-0 με προβολή, τελειώνοντας την υπόθεση νίκη για τους “πορτοκαλί”.

Με βάση την εικόνα του παιχνιδιού, η Αετοράχη πήρε δίκαια την νίκη, και συνεχίζει κυνηγώντας την πρώτη θέση στο -1 από το Χαροκόπι.

Αετός Αετορράχης: Κρανάς, Γούσιας(Βλάχος), Χριστογιάννης, Γιώτης, Λιόντος, Πάνου, Γερογιάννης Θ.(Τσιόκας), Μήτσης(Καραλής), Τήνας(Παπανικολάου), Γερογιάννης Β., Καλτσούνης

Αλλαγές: Βλάχος, Αραπισόνογλου, Τσιόκας Κ., Καραλής, Παπανικολάου, Ζώτος, Αθανασίου

Πύρρος Βοτονοσίου: Πότσικας, Κοσμάς, Κατωγιάννης, Παπανικολάου, Ντέτσικας, Δήμος(Μπάτσης), Γκόγκος, Καραδήμας(Τζώρτζης), Ζήσης, Ευθυμιάδης, Κούκος

Αλλαγές: Τζώρτζης, Μπάτσης, Σιούτης, Σκόρδος, Ρέσος, Μπισιέλας