Με κεκτημένη ταχύτητα από την προηγηθείσα μεγάλη νίκη επί του Ηρακλή Ιωαννίνων και αποδίδοντας καλό βόλεϊ μόνο κατά διαστήματα, η ΦΕΙ, κράτησε το αήττητο στην έδρα της, άρχισε με νίκη το δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής Γυναικών  ΕΣΠΕΔΕ και εξασφάλισε τον πρώτο από τους στόχους της , αφού απέχει πάνω από δέκα βαθμούς από τις ομάδες της ζώνης των playouts  και υπό προϋποθέσεις θα συμμετάσχει στα  play offs, που αποτελεί τον δεύτερο και πιο φιλόδοξο στόχο της .

Υπάρχει βεβαίως εξήγηση για την όχι και τόσο ενθαρρυντική εμφάνιση της Γιαννιώτικης ομάδος , αφού ασθένειες και φοιτητικές εξετάσεις κράτησαν μακριά από προπονήσεις πολλές από τις αθλήτριές της , αυτό όμως δεν αποτελεί δικαιολογία, για λάθη που έγιναν αβίαστα σε αρκετά σημεία του ματς .

Στο πρώτο σετ  η Φ.Ε.Ι. από την αρχή μπήκε μπροστά στο σκορ προηγούμενη αρχικά 8 – 2 , αργότερα 15 – 7 και 18 – 11 , έκανε μια μικρή “κοιλιά ” που την εκμεταλλεύτηκαν οι αγωνιστικές Κερκυραίες αθλήτριες , πλησιάζοντας 14-18 και 16-19 , αλλά συγκεντρωμένες οι αθλήτριες της ΦΕΙ πήραν το σετ με 25-19 .

Στο δεύτερο σετ παρόμοιο σκηνικό στην αρχή με προηγούμενη συνέχεια την ομάδα της Φ.Ε.Ι. (6-4 , 15-8 , 20-11) και τελικό σκορ 25-16 .

Στο τρίτο σετ ,  παρά το γεγονός ότι σε όλο προηγούταν με διαφορά η ΦΕΙ (10-6 , 17-12 και 23-17) , στο τέλος οι αθλήτριές της νόμισαν ότι το ματς τελείωσε , παρασύρθηκαν σε συνεχόμενα λάθη, η Βολίδα αναθάρρησε , έφθασε σε απόσταση αναπνοής με 24-23, αλλά ευτυχώς για τη ΦΕΙ υπέπεσε σε λάθος , χαρίζοντάς της κυριολεκτικά το σετ  με 25-23.

Στη φωτο η Φ.Ε.Ιωαννίνων όπως παρατάχθηκε στον αγώνα με την Βολίδα Κερκύρας .

Οι συνθέσεις των ομάδων

Φ.Ε.Ιωαννίνων (Καλογήρου Δημήτρης) : Λαγού , Λατίφη, Αργυροπούλου,  Σεβαστιάδου, Τζαβάρα, Γκουντουβά,   Επεσλίδου(λ), Πατσουράκη,  Χριστοδούλου, Κολιού, Χαρίση .

Βολίδα Κέρκυρας (Καρδάμης Σπύρος) Καλούδη, Καραγκούνη, Καπεντάνι, Κουτσολουκά Αθ, Κουτσολουκά Μ. , Πήλου, Κασφίκη, Κορίκη.

 

Επόμενος αγώνας της Φ.Ε.Ι. το ερχόμενο Σάββατο στο Αγρίνιο  , με αντίπαλο την ομάδα του Ιωνικού , ο οποίος καίγεται γιά βαθμούς γιά να αποφύγει τα playouts .