Έχουμε δει ομάδες να διαμαρτύρονται για γκολ που δεν μέτρησαν, για κόκκινες που δεν δόθηκαν, για κίτρινες που χαρίστηκαν, αλλά για φάουλ που πήραν, δεν είχε ξαναβγεί ανακοίνωση. Κι όμως οι “κυανέρυθροι” έβγαλαν ανακοίνωση σήμερα, επειδή στο τέλος του α’ ημιχρόνου τους δόθηκε φάουλ έξω από την περιοχή τους, ενώ θεωρούσαν ότι ξεκινούσαν υποσχόμενη αντεπίθεση.

Πάντως δεν μπορεί να έχει κάποια ομάδα ουσιαστικά παράπονα σήμερα από τη διαιτησία του Σέζου, αφού ήταν ένα ματς χωρίς δύσκολες φάσεις…

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου για την διαιτησία του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη έχει ως εξής: «Κύριοι της διαιτησίας κουραστήκαμε να είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Κάθε αγωνιστική είτε εντός είτε εκτός έδρας έχουμε την ίδια αντιμετώπιση από τους διαιτητές. Από τα τελευταία παιχνίδια της περσινής περιόδου είχαμε πάρει τα μηνύματα. Φέτος από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος οι διαιτησίες είναι εχθρικά προσκείμενες στον Πανιώνιο.

Ειδικά στα τελευταία παιχνίδια έχουμε δει να ακυρώνονται γκολ της ομάδας μας (όπως στο ματς με την Κέρκυρα) και να κόβονται επιθέσεις (όπως στο σημερινό ματς με τα Γιάννινα) με ανύπαρκτα οφσάιντ και με «χειρουργικές επεμβάσεις» και φυσικά να μην παίρνει η ομάδα μας αυτό που αξίζει εντός του γηπέδου. Άλλωστε καμία αμφισβητούμενη φάση δεν είναι ποτέ υπέρ του Πανιώνιου.

Στο σημερινό δε παιχνίδι μας, ο διαιτητής Σέζος, εκτός όλων των άλλων, λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, σταμάτησε υποσχόμενη επίθεσή μας, δίνοντας υπέρ μας φάουλ, τη στιγμή που η ομάδα μας είχε ξεκινήσει ήδη επικίνδυνη αντεπίθεση. Αυτό αν μη τι άλλο μας κάνει να θεωρούμε ότι έδειξε και τις προθέσεις του.

Εμείς ήδη έχουμε έχουμε ετοιμάσει τα DVD των αγώνων μας προκειμένου να διαπιστώσει όλη η Ελλάδα το δίκαιο των λόγων μας.

Έλεος κύριοι. Δεν μπορείτε καθορίζεται εσείς τις τύχες των ομάδων».