Μειώνονται τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Γιάννη Πετράκη από αυτήν την εβδομάδα.  Εν όψει ΠΑΟΚ η «κυανόλευκη» ομάδα θα είναι υπερπλήρης, με μοναδικό ερωτηματικό το παιχνίδι που θα επιλεγεί να εκτίσει ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες.

Ο Λίλα που υπέστη τράβηγμα στο ματς με τον Ατρόμητοι έχει πάρει το «ok» από τους γιατρούς να ξεκινήσει προπονήσεις από Τετάρτη, το ίδιο και ο Σολτάνι που είχε ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Μία ακόμα επιστροφή θα είναι ο Μπουκουβάλας που εξέτισε την τιμωρία μίας αγωνιστικής στο παιχνίδι της περασμένη Κυριακής με τον Πανιώνιο και τέλος ο Νικολιάς μπήκε πλέον σε πρόγραμμα προπονήσεων, μετά από 1 σχεδόν μήνα απουσίας! Ο 23χρονος μέσος είχε υποστεί θλάση στις 3 Ιανουαρίου και ας ελπίσουμε αυτός να είναι ο τελευταίος τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί για φέτος. Ο Νικολιάς έπαιξε μόνο στην πρεμιέρα ολόκληρο παιχνίδι, τραυματίστηκε τη 2η αγωνιστική με την ΑΕΚ και έκτοτε πήρε κάποιες ολιγόλεπτες συμμετοχές, αλλά κάθε φορά που επανερχόταν, παρουσίαζε νέο τραυματισμό. Όπως είναι λογικό, θα υπάρξει ένα μεγάλο διάστημα που η ομάδα θα τον προφυλάξει, ώστε να επιστρέψει σε πλήρη δράση, όταν θα έχουν εξαφανιστεί οι πιθανότητες κάποιας υποτροπής.

Όσον αφορά τις προπονήσεις, την Δευτέρα προπονήθηκαν οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν με τον Πανιώνιο και οι υπόλοιποι πήραν ρεπό. Σήμερα Τρίτη θα κάνουν αποθεραπεία όσοι έπαιξαν την Κυριακή και θα έχουν ρεπό οι υπόλοιποι. Έτσι, το πρώτο ραντεβού όλης της ομάδας μαζί γι’ αυτήν την εβδομάδα είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη.