Ελάχιστες ώρες απέμειναν για να πέσει η αυλαία της μεταγραφικής περιόδου, αν και υπάρχει φυσικά το καθιερωμένο 10ήμερο «παράθυρο» για εκείνους που είχαν συμβόλαιο ως την 31η Δεκεμβρίου του 2017 ή θα μείνουν ελεύθεροι αυτές τις μέρες με δικαστικές αποφάσεις.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, που έχει αποκτήσει μόνο τον Τσικάρσκι, κάνει κάποιες τελευταίες προσπάθειες να κινηθεί μεταγραφικά και έχουν γίνει πολλές προτάσεις προς την ομάδα, που στην πλειοψηφία τους μέχρι τώρα απορρίφθηκαν, γιατί δεν ταίριαζαν αγωνιστικά σ’ αυτά που είχε ανάγκη ο προπονητής.

Χθες ακούστηκε το όνομα του Κάτσε για δανεισμό του στον ΠΑΣ από τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν φαίνεται να έχει βάση αυτό το σενάριο.

Πάντως μέχρι την ύστατη ώρα θα υπάρχει αναμονή για κάποια μεταγραφή, αφού πέφτουν τα κασέ και μπορεί η ομάδα να κινηθεί πιο εύκολα στις διαπραγματεύσεις της. Η εναλλακτική είναι να αποκτηθεί δανεικός.

Είναι δεδομένο, πάντως, ότι σήμερα ο ΠΑΣ θα κάνει ανακοινώσεις παικτών, αφού έγιναν επαγγελματίες και έχουν συμπεριληφθεί στο δηλωμένο ρόστερ της ομάδας στη Super League, οι Κ. Παπαδόπουλος και Α. Λιάσος από την Κ20, ενώ η ομάδα έκανε και κάποιους παίκτες της ομάδας Νέων, εκπαιδευόμενους.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι η μεταγραφή του Εντελίνο Ιέ χάλασε.