Γενική συνέλευση των μελών και έκτακτες αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου έγιναν στον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων. Της συνέλευσης προήδρευσε, με ομόφωνη απόφαση,  ο κ. Γεώργιος Νικολαΐδης, το μοναδικό εν ζωή σήμερα από τα επτά ιδρυτικά μέλη του Ν.Ο.Ι. το 1954. Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου συνήλθε και συγκροτήθηκε σε σώμα με την εξής σύνθεση: Πρόεδρος Μάρθα Παλαιοπάνου, Αντιπρόεδρος Αλέξανδρος Μπερής, Γενικός Γραμματέας Αθανάσιος Κιτσάκος, Ταμίας Κων/νος Παπαπέτρος, Έφορος Κωπηλασίας Αθανάσιος Κιτσάκος, Έφορος Υλικού Θεόδωρος Βαντόλας, Έφορος Δημοσίων Σχέσεων Κων/νος Παπαπέτρος και Μέλη Σπυριδούλα Μπάγια, Κων/νος Μπαράτσας, Χρήστος Δημητρίου και Γεώργιος Πασχάλης.

Η Πρόεδρος του Ν.Ο.Ι.

Η κ. Μάρθα Παλαιοπάνου είναι η πρώτη γυναίκα στην πολύχρονη ιστορία του Ν.Ο.Ι. που αναλαμβάνει το «τιμόνι» του Ομίλου. Σε δήλωσή της μετά τη λήξη των διαδικασιών ανέφερε τα ακόλουθα: «Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά αλλά και εκ μέρους των υπολοίπων μελών του Δ.Σ. τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης του Ομίλου για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν, δεσμευόμενοι πως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, έχοντας φυσικά ως προτεραιότητα το αγωνιστικό κομμάτι. Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη, αγαθή και εποικοδομητική συνεργασία. Αυτό που οφείλουμε να κάνουμε, διοίκηση, μέλη, προπονητές, αθλητές, είναι να επαναφέρουμε τον σύλλογο στη θέση που του αξίζει.

Ήρθα στον Ν.Ο.Ι. το 1984, γνώρισα πολλές επιτυχίες ως πρωταθλήτρια της Κωπηλασίας, έζησα με το σωματείο ως αθλήτρια, μέλος και σύμβουλος καλές αλλά και δύσκολες στιγμές. Όλη αυτή την πορεία είχα την τύχη να την κάνω δίπλα σε ικανούς προέδρους, προτεραιότητα των οποίων πάντα ήταν να εργάζονται και να διατηρούν τον σύλλογο ψηλά. Ένας από αυτούς και εμπνευστής για πολλούς από μας ήταν ο αείμνηστος Σωτήρης Στάμος, με τον οποίο ο Ν.Ο.Ι. έφτασε στα υψηλότερα επίπεδα. Θα συνεχίσουμε να εμπνεόμαστε από τις ιδέες και το όραμά του»!