Μία πόλη, μία ομάδα, πολλές επιλογές αθλημάτων και ο Ταύρος στο επίκεντρο! Ο ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα και τα τμήματα του ποδοσφαίρου, μπάσκετ (ανδρικό και γυναικείο), κολύμβηση και ξιφασκία έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στο κέντρο Cezaria, με περισσότερα από 600 παιδιά, γονείς, αθλητές, αθλήτριες και προπονητές να δίνουν το παρών στη μεγάλη αυτή εκδήλωση.

Στην κοπή της πίτας των τμημάτων του ερασιτέχνη παραβρέθηκαν επίσης οι άνθρωποι του τεχνικού επιτελείου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Πετράκης, Ταουσιάνης, Αλεξίου, οι προπονητές των υποδομών, Αγγέλης, Μπαδήμας και Ανθυμιάδης και το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ κ. Γιώργος Ιωάννου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, Καραμπίνας, Παπαχρήστου, ο Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος που εκπροσώπησε τον Μητροπολίτη Μάξιμο, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Γιώργος Καψάλης.

Από τη νέα διοίκηση του ερασιτέχνη, ο νέος πρόεδρος, Γιώργος Οικονόμου, βράβευσε τον απερχόμενο πρόεδρο, Χρίστο Τσάγκα.

Επίσης βραβεύτηκε ένα από τα παλαιότερα μέλη της διοίκησης του ερασιτέχνη ΠΑΣ, ο κ. Κώστας Αναστασίου.

Και τέλος, βραβεύτηκε ο αρχηγός της ανδρικής ποδοσφαιρικής ομάδας, Αλέξης Μιχαήλ, ο οποίος βρέθηκε από 6 ετών στα τμήματα του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα, φτάνοντας τα τελευταία χρόνια να γίνει ο αρχηγός της επαγγελματικής ομάδας.