Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν θα υπάρξει την Τετάρτη οργανωμένη ή μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΣ Γιάννινα στη Λάρισα για το επαναληπτικό παιχνίδι του κυπέλλου με την ΑΕΛ.

Από τη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που είχε γίνει στα Ιωάννινα πριν το πρώτο ματς ο εκπρόσωπος των “βυσσινί” είχε προαναγγείλει ότι δεν θα δοθούν εισιτήρια στο δεύτερο ματς, ενώ δεν είχε ζητήσει ούτε η ΑΕΛ για το πρώτο.

Τη μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΣ “μπλόκαρε” και ο Υπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης:

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, χθες Τετάρτη (31-01-2018) εκδόθηκε απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γεώργιο Βασιλειάδη, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 2ης αγωνιστικής της Προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ – Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη (07-02-2018) και ώρα 17.15΄ στο Γήπεδο «AEL FC ARENA», για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.