Απέναντι σε ανεύθυνες τακτικές ορισμένων ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης που ξεσηκώνουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ να έρθει στα Ιωάννινα, όπου δήθεν το γήπεδο θα έχει 3000 παοκτσήδες, ο Ιβάν Σαββίδης τοποθετήθηκε νηφάλια και με επίσημη δήλωσή του στο site του Δικεφάλου του Βορρά, παρακαλεί τους φιλάθλους της ομάδας του να μην ταξιδέψουν χωρίς εισιτήρια για το ματς, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος τιμωρίας έδρας.

Μάλιστα, εν όψει του αγώνα είναι πολύ πιθανό να έρθει και ο ίδιος ο Σαββίδης στην πόλη μας, ίσως και από σήμερα, και θα καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Αναλυτικά:

Στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, θα ήθελα προσωπικά να παρακαλέσω τους φιλάθλους μας να μας συμπαρασταθούν και να μας βοηθήσουν να προχωρήσουμε αποφασιστικά προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 33 χρόνια!

Η κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική και πρέπει να αποφύγουμε μοιραία λάθη σε όλους τους τομείς! Παρακαλώ να μην ταξιδέψει κανείς φίλαθλος που δεν έχει εξασφαλίσει εισιτήριο στα Γιάννενα την Κυριακή. Γνωρίζω τη λαχτάρα σας να είστε δίπλα στην ομάδα και τον προπονητή, ας μη γίνει όμως αυτό το πάθος αντικείμενο εκμετάλλευσης από εκείνους που περιμένουν την ευκαιρία να μας ανακόψουν!

Στα Γιάννενα θα δώσουμε έναν από τους εναπομείναντες 11 τελικούς για το πρωτάθλημα και είναι χρέος όλων μας να διαφυλάξουμε πως σε κάθε ένα παιχνίδι, θα έχουμε την μέγιστη συμπαράσταση των φιλάθλων μας, με σεβασμό στους κανονισμούς του Πρωταθλήματος και τους νόμους.

Πάμε μαζί μέχρι το τέλος!

Με εκτίμηση,

Ιβάν Σαββίδης