Από πολύ κακές καιρικές συνθήκες σημαδεύτηκε η 19η αγωνιστική της Β’ τη τάξει τοπικής κατηγορίας MAISON ΕΠΣΗΠ σε όλα τα γήπεδα. Και ενώ φτάνοντας στην Κόνιτσα πιστεύαμε πως το παιχνίδι θα αναβληθεί, διότι ο αγωνιστικός χώρος μόνο ποδοσφαιρικό γήπεδο δεν θύμιζε, το ματς ξεκίνησε κανονικά. Παρ’ όλα αυτά σημειώθηκαν έξι γκολ σύνολο, τα οποία αποτέλεσαν και τις μόνες αξιόλογες φάσεις, στο Κόντσικα-Πίνδος Κόνιτσας.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματα τους μέσα στο νερό και στην λάσπη, και το ματς πήγαινε στην δύναμη και στις εναέριες μονομαχίες, αφού ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να παιχτεί στρωτό ποδόσφαιρο. Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα και προσπάθησαν να καθαρίσουν μια και καλή το ματς από το πρώτο κιόλας 45λεπτο.

Στο 5ο λεπτό, ο Σπανός Α. εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα λόγο αέρα πήρε πολύ φάλτσο και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 35′ ο Κίτσος έδωσε πολύ φάλτσο στην μπάλα, βρισκόμενος αριστερά και κοντά στην γωνία της μεγάλης περιοχής, με την μπάλα να καταλήγει στο γάμα της εστίας, ακουμπώντας ελαφρώς και το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Παπανικολάου απάντησε άμεσα για τους γηπεδούχους, δύο λεπτά αργότερα στο 37′. Βρισκόμενος μόνος στο ύψος της μικρής περιοχής, πήρε την κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ και έγραψε το 1-2.

Το 1-3 διαμόρφωσε ο Πούλιος στο 42′, όταν ύστερα από κόντρες η μπάλα κόλλησε στην περιοχή και στρωμένη σαν θείο δώρο μπροστά του απλά την έσπρωξε προ κενής εστίας στα δίχτυα.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαφορετικό. Η Κόντσικα το πίστεψε και μπήκε να παίξει πολύ δυνατά και πιο ψηλά, κυνηγώντας την μεγάλη ανατροπή. Βρήκε όμως απέναντι της ένα ακόμη πιο βαρύ τερέν που δυσχέραινε καθ’ όλη την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, τις προσπάθειες της.

Κατάφερε λοιπόν, στο 60ο λεπτό με πέναλτι να μειώσει σε 2-3 με τον Κωστή.

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τα κενά και σφράγισαν την νίκη σε αντεπίθεση ένα τέταρτο σχεδόν αργότερα.

Στο 76′ ο Μηλιάκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το τελικό 2-4.

Από το ματς κρατάμε τα πολλά γκολ που επιτεύχθηκαν και φυσικά αφήνουμε πίσω το γεγονός ότι ξεκίνησε το παιχνίδι κάτω από αυτές τις πολύ επικίνδυνες συνθήκες για ποδόσφαιρο. Η Κόνιτσα πήγε 2η με 45 βαθμούς, ενώ η Κόντσικα έμεινε 7η με 29 βαθμούς.

Κόντσικα: Κέτογλου, Ζέκιος, Δάδας, Μηλιάκης, Κωστής, Μπαρούτας(Σταματάκης), Αλιτζάι, Μεχμετάι(Βελογιάννης), Βούρτσης, Παπανικολάου, Πεντελέων,

Αλλαγές: Βελογιάννης, Πασσαδής, Σταματάκης, Γεωργιάδης, Λάτσης

Πίνδος Κόνιτσας: Χατζηρούμπης, Βλάχος, Ρούστα, Σπανός Α., Ράγγας, Σπανός Δ.(Κυρτζόγλου), Κίτσος, Μάρκος(Μήτσος), Πούλιος, Δημόπουλος, Χαλούλος(Κοτσιάφτης)

Αλλαγές: Κοτσιάφτης, Γιαννάκης, Κυρτζόγλου, Κατσούκης, Μήτσος