Ο ΠΑΣ ξεκίνησε επηρεασμένος το παιχνίδι από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και δεν άργησε να το “πληρώσει” με γρήγορο γκολ. Αυτό τόνισε στις δηλώσεις του ο Νίκος Καρανίκας, που ανέφερε ότι απέναντι σε μια τόσο ποιοτική ομάδα αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος.

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια ποιοτική ομάδα σε όλες τις γραμμές του γηπέδου. Δεν μπήκαμε όπως έπρεπε στο παιχνίδι, μπήκαμε φοβισμένα στο γήπεδο και όχι με τη νοοτροπία που έπρεπε. Αυτό ήταν το τεράστιο λάθος μας. Δεχτήκαμε ένα γρήγορο τέρμα που είναι από θέση οφσάιντ. Όταν μία ποιοτική ομάδα προηγείται μ’ ένα γρήγορο τέρμα είναι δύσκολο να αντιδράσεις και να σταθείς στα πόδια σου. Δεχτήκαμε και δεύτερο γκολ και όλα πήγαν στραβά από εκεί και πέρα.

Νομίζω ότι στο β’ ημίχρονο προσπαθήσαμε να αλλάξουμε την εικόνα μας και το καταφέραμε. Ο ΠΑΟΚ έμεινε λίγο πιο πίσω και παίξαμε πιο ψηλά.

Αφήνουμε πίσω μας αυτό το παιχνίδι, δεν τελειώνει τίποτα στο ποδόσφαιρο από ένα ματς. Έχουμε άλλα 10 παιχνίδια και πρέπει να συνεχίσουμε. Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά, δουλεύουμε κάθε εβδομάδα για να επιστρέψουμε και πάλι στα θετικά αποτελέσματα.

Για το ματς κυπέλλου της Τετάρτης με την ΑΕΛ: «Θα πάμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να αναστρέψουμε την κατάσταση. Έχουμε ένα δύσκολο σκορ από το πρώτο παιχνίδι, πρέπει να πάμε όμως εκεί και να παλέψουμε. Γιατί μόνο όταν παλεύεις, και με τη νοοοτροπία που δεν είχαμε σήμερα από την αρχή, αν την έχουμε την Τετάρτη μόνο έτσι θα καταφέρουμε πράγματα».