Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος, Πασχαλάκης, επέστρεψε για πρώτη φορά ως αντίπαλος της πρώην ομάδας του. Βέβαια δεν ήταν μια επιστροφή όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα για πρώην παίκτες ή προπονητές που έχουν υπηρετήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά ήταν μια επιστροφή που συνοδεύτηκε από αποδοκιμασίες από μερίδα οπαδών, τόσο κατά την άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ όσο και στη διάρκεια του ματς.

Πάντως ο Πασχαλάκης είπε μετά το ματς ότι στα Γιάννινα θα συνεχίσει να έχει φίλους:

«Μετράνε οι 3 βαθμοί και όχι το ρεκόρ το δικό μου. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας. Πρέπει να συνεχίσουμε με αυτόν τον ρυθμό και ελπίζω να χαρούμε στο τέλος.

Για το αν ένιωθε πίεση για το απαραβίαστο της εστίας του: «Όχι προσπαθώ να μην το σκέφτομαι καθόλου. Κοιτάω μόνο το κομμάτι της ομάδας μου, να παρουσιαζόμαστε όπως θέλει ο προπονητής μας.

Σήμερα παίξαμε πολύ καλά, ευτυχήσαμε να βάλουμε νωρίς το γκολ. Είχαμε την κατοχή της μπάλας, ήμασταν πάρα πολύ καλοί και είμαι πολύ ευτυχισμένος γι’ αυτό.

Για την επιστροφή τους στα Γιάννινα ως αντίπαλος: «Νομίζω ήταν ανάμεικτα τα συναισθήματα, έχω περάσει όμορφες στιγμές στα Γιάννινα. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ, έχω κάνει φίλους και θα συνεχίσω να τους έχω».