Μια από τα ίδια και φέτος στο πέταλο των φιλοξενούμενων, όπου οι ζημιές είναι εκτεταμένες σε καθίσματα, αλλά και άλλους χώρους στην πίσω πλευρά του πετάλου. Στο συγκεκριμένο πέταλο υπήρχαν 500 καθίσματα και προστέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα ακόμα 100, ώστε να ικανοποιηθεί η πολύ μεγάλη ζήτηση εισιτηρίων από τους φίλους του ΠΑΟΚ. Ο παραλογισμός αυτός, όμως, να μπαίνουν καθίσματα για να σπάνε με την πρώτη αφορμή, δεν έχει καμία εξήγηση… Άλλωστε μόνο 600 δεν ήταν στη θύρα 7…

Περίπου 300 καθίσματα έσπασαν στο πέταλο των φιλοξενούμενων, από το οποίο στο ημίχρονο βγήκαν οπαδοί του ΠΑΟΚ για να κινηθούν προς τη θύρα 9. Έξω από τη θύρα υπήρξε ένταση με τα ΜΑΤ που έριξαν δακρυγόνα για να απομακρύνουν τους οπαδούς του Δικεφάλου του Βορρά.

Όσο για το “ντου” στη μεγάλη κερκίδα, στον ΠΑΣ λένε ότι είχαν σταματήσει την προπώληση μέσω viva.gr όπου πουλήθηκαν λιγότερα από 200 εισιτήρια, ενώ το πρωί δεν πουλούσαν εισιτήρια έξω από το γήπεδο, όταν είδαν όγκο 200 οπαδών να περιμένουν να αγοράσουν εισιτήρια.

Περιέργως τα ΜΑΤ έφυγαν από τη θύρα 4 την ώρα του “ντου”, ενώ δεν είχαν μπει κλούβες να κλείσουν τα στενά όπως γίνεται πάντα και απλοποίησαν την κατάληψη του γηπέδου από οπαδούς που στην πλειοψηφία τους μπήκαν τελικά χωρίς εισιτήρια!