image description

Δεύτερη ήττα της χρονιάς για τον Ηρακλή Ιωαννίνων στο πρωτάθλημα γυναικών από τη Φιλία Άρτας με 2-3 στα σετ. Οι ελλείψεις λόγω ιώσεων και τραυματισμών των Θεοδωράκη, Ζερβοπούλου, Δημητρέλλου, Σίμπα και οι αναγκαστικές αλλαγές στο σχήμα που πρέπει να κάνει ο προπονητής επαναλαμβανόμενα το τελευταίο 15νθήμερο, είναι φανερό ότι έχει βγάλει την ομάδα εκτός ρυθμού.

Φυσικά αυτό που προέχει είναι η ανασύνταξη δυνάμεων και η εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής θέσης για τα play off του πρωταθλήματος που θα κρίνουν τον πρωταθλητή.

Ηρακλής Ιωαννίνων: (Ζιώγος, Στουγιάννος) Σιόρεντα Ειρήνη, Ζιώγου Βασιλική, Ράπτη Αναστασία, Τσαβδάρη Γιολάνδα, Παππά Κλειώ, Ιωαννίδου Έλενα, Μπιζμπέλη Μαρία (Λ), Τασιούλα Γωγώ, Αναστασούλη Μυρτώ, Παπαγεωργίου Μαρίνα, Παππά Κατερίνα.

Το κλίμα αντιστράφηκε αμέσως μετά αφού στον αγώνα για το άτυπο πρωτάθλημα των Κορασίδων Β’ οι μικρές του συλλόγου σε άνοδο από αγώνα σε αγώνα, καθώς κερδίζουν σε εμπειρία, κέρδισαν την ομάδα του ΓΑΣ Β’ με 1-3 σετ

Κορασίδες Β: (Παππάς, Στουγιάννος) Σπύρου Δήμητρα, Τασιούλα Γωγώ, Παππά Κατερίνα, Καζιάνη Κων/να, Νίτσα Μαριάννα, Μάνου Μάρθα, Ευαγγέλου Ελένη, Ζούλα Ιωάννα, Τσάμου Βέρα, Παπαδοπούλου Κάτια, Καχριμάνη Σήλια, Σιόρεντα Βάλια, Μπαλτά Λαμπρινή(Λ), Κέγκου Ελένη (Λ), Πότση Κατερίνα, Δραγατσούλη Αποστολία.