Την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Γήπεδο Ανατολής η κοπή της Πίτας της Ομάδας και της Ακαδημίας του Α.Ο. Ανατολής.

Φέτος η κοπή της πίτας της ανδρικής ομάδας έγινε στα αποδυτήρια – μια κίνηση με ισχυρό συμβολισμό. Οι παίκτες του Α.Ο. Ανατολής, με τον προπονητή τους και το Δ.Σ. έδωσαν ευχές για υγεία, αγάπη και ομόνοια για τη νέα χρονιά.

Όποιος πετύχαινε το φλουρί θα είχε ως δώρο την υποχρέωση να κάνει το τραπέζι στην υπόλοιπη ομάδα! Τυχερός ήταν ο τερματοφύλακας της ομάδας Ανδρέας Διαμάντης που καταχάρηκε το φλουρί όσο και τα πειράγματα των συμπαικτών του δυσκολευόμενος να κρύψει την χαρά του! Και εις ανώτερα Ανδρέα!

Όσον αφορά την Ακαδημία, οι νεαροί αθλητές με τους προπονητές τους και τη συνοδεία των γονιών τους παραβρέθηκαν στην κοπή της πίτας. Η Διοίκηση του Α.Ο. Ανατολής πρόσφερε αναψυκτικά και δώρα στους τυχερούς των φλουριών.

Συμμετείχαν τα τμήματα Κοριτσιών, Bambini,Projunior, Junior, Προπαίδων, Παίδων, Νέων με τους προπονητές τους. Μετά την πίτα και τις ευχές για υγεία, δύναμη και χαρά για τη νέα χρονιά, οι αθλητές ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα των προπονήσεών τους.

Να σημειωθεί πως η επιλογή του γηπέδου στην έναρξη των προπονήσεων για την κοπή της πίτας κρίνεται ως πετυχημένη, δεδομένου πως οι αθλητές και οι γονείς τους δεν χρειάστηκε να αφιερώσουν επιπλέον χρόνο στο ήδη βαρύ εβδομαδιαίο πρόγραμμά τους από σχολικές, αθλητικές, επαγγελματικές τους δραστηριότητες. Επιπλέον το γήπεδο Ανατολής δεν είναι απλά ο χώρος άθλησης των αθλητών, αλλά γίνεται και ο χώρος που μπορεί στο μέλλον να φιλοξενήσει και άλλες αθλητικές – πολιτιστικές – κοινωνικές δράσεις.