image description

Οι «βυσσινί» υποδέχονται τον ΠΑΣ Γιάννινα στον επαναληπτικό ημιτελικό του υπέρ τους 2-1 και ο Ηλίας Φυντάνης επέλεξε τους παίκτες με τους οποίους θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΛ: Μπόζοβιτς, Θεοδωρόπουλος, Ζίζιτς, Χούμπτσεφ, Γκοΐκοβιτς, Γιοβάνοβιτς, Γουάλας, Γκόλιας, Λυκούργος, Φατιόν, Λαγός, Μασούρας, Λεοζίνιο, Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς, Μλαντένοβιτς, Δερμιτζάκης, Κριζμάν, Ναζλίδης, Περόνε.

 

Τέλος ο Λαυδαριάς

Στο μεταξύ, ένας παλιός μας γνώριμος από τις υποδομές του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Ανδρέας Λαυδαριάς, που ήταν βοηθός του Φυντάνη, αποχώρησε από την ομάδα και εξέδωσε την παρακάτω επιστολή μέσω του site της ΠΑΕ ΑΕΛ.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια, το Δ.Σ. της ΠΑΕ και ιδιαίτερα τους κ.κ. Ζήση Ντελόπουλο, Σωτήρη Μάρκου, Τάσο Χριστακόπουλο, όλους τους υπαλλήλους των γραφείων, τον προπονητή της ΑΕΛ Ηλία Φυντάνη, τον γυμναστή Βασίλη Καλαποθαράκο, τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Φουσέκη, τον Βλάντιτσα Πέτροβιτς, τον Τεχνικό Διευθυντή Βασίλη Βάνη, το πραγματικά άψογο Ιατρικό team υπό τον κ. Μπασδέκη, τον φυσικοθεραπευτή Γιώργο Ζαχαρή, τον Γεν. Αρχηγό Γιάννη Παυλίδη,τους φροντιστές Κώστα Τσαρέα και Βασίλη Αγγελάκη και όλους τους ποδοσφαιριστές για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε και να ευχηθώ καλύτερη ακόμη συνέχεια στην μέχρι τώρα πολύ καλή πορεία της ομάδας. 

Στη Λάρισα γνώρισα καλούς φίλους και είχα την τιμή να ανήκω στο τεχνικό team αυτής της πολύ μεγάλης ομάδας με εκπληκτικούς φιλάθλους. 

Προσωπικοί λόγοι με υποχρεώνουν να αποχωρήσω, αλλά αυτό γίνεται σε μια στιγμή που προσωπικά νιώθω όχι μόνο ικανοποιημένος για όσα πετύχαμε μέχρι τώρα, αλλά και σίγουρος για το μέλλον της ομάδας. 

Με τιμή,

Ανδρέας Λαυδαριάς»