Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν πολύ καλύτερος σήμερα της ΑΕΛ, αλλά όσο το παιχνίδι κρεμόταν σε μια κλωστή, ό,τι πήγαινε μέσα στην εστία του Περιστερίδη, έγραφε… Δυστυχώς η πρόκριση χάθηκε, παρά την τεράστια προσπάθεια των παικτών του Πετράκη, που έστειλαν το ματς στην παράταση. Ο τεχνικός του ΠΑΣ έπλεξε και το εγκώμιο του Κόντε, χαρακτηρίζοντάς τον τον καλύτερο επιθετικό στην Ελλάδα!

«Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι, δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάμε στην επόμενη φάση. Βάσει της συνολικής αποτίμησης των δύο παιχνιδιών εμείς θα έπρεπε να έχουμε περάσει. Εμείς είχαμε τις ευκαιρίες και όχι η ΑΕΛ, ενώ είχαμε τον πλήρη έλεγχο του ματς. Πετύχαμε 2 γκολ με τον Κόντε και είχαμε 3 πολύ καλές ευκαιρίες. Ειδικά η φάση του Κόντε στο 89’ νομίζω ότι ήταν καθοριστική. Πληρώσαμε την υπεροχή μας, όπως και στο πρώτο παιχνίδι που είχαμε την κατοχή. Δεν αποδόθηκε το δίκαιο. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μου, είχαμε πίστη. Καλή συνέχεια στην ΑΕΛ και να πάει καλύτερα. Mπορεί».

Για τη λεπτομέρεια που έκρινε το ματς στην παράταση: «Την ίδια εικόνα που είχαμε σε όλο το ματς, είχαμε και στην παράταση. Σε δύο στιγμές που βρήκε την ευκαιρία η Λάρισα μας εκτέλεσε».

Για το αν αδικεί την ΑΕΛ με τις ευκαιρίες που είχε στο ματς στην παράταση: «Η πρώτη φάση της Λάρισας στην παράταση έγινε γκολ. Εμείς είχαμε μια με τον Μανθάτη».

Για τις εμφανίσεις του Κόντε: «Ο Κόντε για ‘μενα είναι μια σπουδαία προσωπικότητα, ξέρει τι θέλει, είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα αυτήν τη στιγμή».

Για το ποιος τον ανακάλυψε και τον έφερε στον ΠΑΣ Γιάννινα: «Τον αξιολογήσαμε κατάλληλα και τον επιλέξαμε».