image description

Την ώρα της συνέντευξης Τύπου του Γιάννη Πετράκη, μετά το ΑΕΛ – ΠΑΣ Γιάννινα, παρενέβη ο Αλέξης Κούγιας. Ο τεχνικός των Ηπειρωτών δήλωσε ότι αν μια ομάδα άξιζε να περάσει, αυτή ήταν η δική του ομάδα. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ ανέφερε: “Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε δύο γκολ με δύο φάουλ. Δεν έπιασε τη μπάλα ο τερματοφύλακάς μας”.

Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Πετράκης: “Αφού τοποθετηθήκατε, είχαμε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Μανθάτη, είχαμε τον πλήρη έλεγχο. Εσείς τα βάζετε όλα. Το ίδιο έγινε και στο πρώτο παιχνίδι. Να είμαστε δίκαιοι. Εγώ πάντα είμαι με το δίκαιο και την αλήθεια”.

Κούγιας: “Εμείς είμαστε ομάδα που έρχεται, εσείς είστε ομάδα που έχει τελειώσει. Και ηθικά, μετά το παιχνίδι της Κυριακής (εντός έδρας ήττα 1-3 από τον ΠΑΟΚ). Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει τελειώσει και ηθικά”.

Μετά τον Γιάννη Πετράκη, που έπλεξε το εγκώμιο του Πέδρο Κόντε χαρακτηρίζοντάς τον “αν όχι τον καλύτερο, έναν από τους καλύτερους φορ στην Ελλάδα”, ο Αλέξης Κούγιας τοποθετήθηκε για την πρόκριση της ομάδας του, εξαπολύοντας επίθεση σε Πλατανιά και ΠΑΣ Γιάννινα.

Μεταξύ άλλων είπε: “Όποιος παρακολουθεί τις προπονήσεις, όποιος παρακολουθήσει εκτός γηπέδου, ακόμα και μέσα στα αποδυτήρια πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα θα καταλάβει γιατί η ΑΕΛ είναι η ομάδα που έρχεται. Και δεν το είπα τυχαία πριν αυτό στον κ. Πετράκη. Οι θυγατρικές ομάδες τελειώνουν. Ο Πλατανιάς θα μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, όπως κι άλλες ομάδες στο παρελθόν. Δυστυχώς μία από αυτές τις ομάδες είναι αυτή του ΠΑΣ Γιάννινα”.

Άραγε θα μείνουν αναπάντητες οι σοβαρότατες προκλήσεις κατά του προπονητή, αλλά και της ομάδας; Ως που θα φτάσει πλέον αυτή η κατάσταση; Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα θα δώσει επιτέλους πειστικές απαντήσεις προστατεύοντας το όνομά της;

Ακούστε τα βίντεο