Οχτώ αγωνιστικές έμειναν ακόμα στη Δόξα Κρανούλα για να αποδείξει ότι ανήκει στη Γ’ Εθνική κατηγορία και ότι μπορεί να σταθεί επάξια ως εκπρόσωπος του Νομού Ιωαννίνων.

Έχοντας κάνει στο β’ γύρο το ρεπό της και έχοντας κερδίσει 3 βαθμούς στα χαρτιά από την Καστοριά, πλέον έμειναν 8 ματς που όλα θεωρούνται «τελικοί» παραμονής, με πρώτο το καθοριστικό εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΠ Καραγιαννίων Κοζάνης.

Οι «οράνιε» ταξιδεύουν αύριο για το κρίσιμο αυτό παιχνίδι που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια. Η ΑΕΠ Καραγιαννίων είναι 1 βαθμό πάνω από τη Δόξα, μ’ ένα παιχνίδι περισσότερο, αλλά ακόμα δεν έχει πάρει τους 3 βαθμούς από την Καστοριά. Αυτός ο βαθμός είναι που χωρίζει την Κρανούλα από τη ζώνη της παραμονής και γι’ αυτό θα πρέπει να τα δώσει όλα, γιατί ακολουθούν δύο δύσκολα ματς, το εντός έδρας με τον Θεσπρωτό και το εκτός με τον Νέο Αμφίλοχο.

Ο Βασίλης Σιαφάκας θα έχει δύο απουσίες, καθώς ο Γκόλιας παραμένει εδώ και 1 μήνα εκτός δράσης λόγω τραυματισμού, ενώ ο στρατευμένος Τσιέπας χθες ορκίστηκε και δεν έχει ακολουθήσει τον ρυθμό των προπονήσεων. Όμως από εδώ και πέρα θα είναι στη διάθεση του προπονητή του και θα υπολογίζεται για τα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια.

Αντίθετα, στη διάθεση του προπονητή θα είναι όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, με τα οποία ο κ. Σιαφάκας είχε την ευκαιρία να δουλέψει έξτρα στο 15νθήμερο που δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις η ομάδα.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Βασίλειος Πολυχρονίου (Καστοριάς). Βοηθοί του θα είναι οι Σωτήριος Δράγος και Παύλος Δούμτσης (Φλώρινας). Παρατηρητής θα είναι ο Δρόσος Γεροβασίλης (Πέλλας).

Να θυμίσουμε ότι στο παιχνίδι του α’ γύρου η Κρανούλα με τρομερή ανατροπή το 0-2 το είχε κάνει 3-2 και είχε νικήσει!

Δείτε τη βαθμολογία ΕΔΩ